logo


Ο Δήμαρχος Διονύσου, όπως και κάθε συνάδελφός του, είναι ένας πολυάσχολος άνθρωπος. Την περασμένη εβδομάδα, για παράδειγμα, Δευτέρα βράδυ παραβρέθηκε στο προσυμβούλιο της δημοτικής ομάδας τής Διοίκησης, την Τρίτη το πρωί προήδρευσε στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, λίγο αργότερα παραβρέθηκε και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, το ίδιο βράδυ έγινε η- ανεκδιήγητη- συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη το πρωί υποδέχθηκε τον Περιφερειάρχη και μαζί εγκαινίασαν το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Διονύσου, την Πέμπτη μίλησε στο Πανελλήνιο Συνέδριο του Δικτύου Υγιών Πόλεων, το Σάββατο το βράδυ παραβρέθηκε στην επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, που οργάνωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή στο Παναθηναϊκό Στάδιο, και βέβαια καθημερινά διεκπεραιώνει τα συνηθισμένα ή και τα έκτακτα θέματα που παρουσιάζονται στην πόλη.

Κι όμως, παρόλες αυτές τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα, βρήκε το χρόνο να επιλέξει, να συγκολλήσει και να αναρτήσει φωτογραφίες των πολιτικών του αντιπάλων, δίκην επικηρυγμένων κακοποιών, να τους ονοματίσει έναν έναν και να τους επιρρίψει την αποκλειστική ευθύνη για την καθυστέρηση στην υλοποίηση του αντιπλημμυρικού έργου στη Λ. Σταμάτας- Δροσιάς, διατηρώντας για τη Διοίκησή του το αποκλειστικό προνόμιο να νοιάζεται για τον τόπο. Κι αν δεν το ανήρτησε ο ίδιος, τότε το εξέτασε και ενέκρινε να μπει στον “τοίχο” του στο Facebook.

Δεν θα αργήσει πάντως να χτυπήσει το κεφάλι του σε έναν άλλο τοίχο. Όταν ολοκληρώσει τη θητεία του, η πόλη θα τον θυμάται και για τα παρακάτω: Που πριν από 12 χρόνια ένωσε τα επτά κομμάτια της σε ένα ενιαίο Δήμο, που εδώ και δυο χρόνια φέρνει εκατομμύρια σε έργα και προμήθειες, που στάθηκε ανεπαρκής στην αντιμετώπιση της “Μήδειας”- και που έκλεισε τα μικρόφωνα, φίμωσε δηλαδή, τις αντίθετες φωνές, που με δική του ευθύνη και της Διοίκησής του έχουν γίνει μία, μέχρι τις εκλογές.