logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια διαδρομή μια ιστορία, με συνδιοργάνωση των Δήμων Διονύσου και Κηφισιάς, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022.

Ένας αγώνας για καλό σκοπό, για την υποστήριξη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ημιμαραθώνιος: Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Άγιος Στέφανος επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στο ύψος του σταθμού του ΟΣΕ –  Ώρα εκκίνησης: 09:30

Αγώνας δρόμου 5 χλμ.: Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Πάρκο Παπανδρέου επί της οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου – Ώρα εκκίνησης: 09:45

Αγώνας παιδιών: Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Άγιος Στέφανος επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στο ύψος του σταθμού του ΟΣΕ –  Ώρα εκκίνησης: 10:00

Αγώνας ΑΜΕΑ με αμαξίδιο: Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Άγιος Στέφανος επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στο ύψος του σταθμού του ΟΣΕ –  Ώρα εκκίνησης: 09:55

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Λίγα λόγια για τη διοργάνωση

Ο Δήμος Διονύσου και ο Δήμος Κηφισιάς διοργανώνουν αγώνα δρόμου την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, όπου η διαδρομή θα ενώνει τους δύο Δήμους.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο δρόμο, αγώνα δρόμου 5 χλμ. καθώς και αγώνα παιδιών και ΑΜΕΑ με αμαξίδιο.

Την τεχνική διεύθυνση του αγώνα έχει αναλάβει η εταιρεία AllAboutRunning.

Ο αγώνας δρόμου Διονύσου-Κηφισιάς έχει και κοινωνική διάσταση καθώς τρέχουμε και για την υποστήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Για το σκοπό αυτό θα υπάρχουν σημεία ενημέρωσης και BAZAΑR με είδη του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» στα σημεία εκκίνησης σε Διόνυσο και Κηφισιά.

Ημιμαραθώνιος 21,1 χλμ με χρονικό όριο 3 ώρες

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ για απλό και 16 ευρώ για πλήρες πακέτο παροχών(αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα, μπλουζάκι, υγειονομική κάλυψη, φύλαξη προσωπικών αντικειμένων κ.λπ. )

Αγώνας δρόμου 5χλμ με χρονικό όριο 1 ώρα

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής αθλούμενοι κάθε ηλικίας από 14 ετών (με τη συγκατάθεση των γονιών τους όσοι είναι κάτω των 18), οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Κόστος συμμετοχής: 8 και 14 ευρώ ανάλογα με το πακέτο παροχών

Αγώνας 1χλμ για παιδιά με χρονικό όριο 20 λεπτά

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής αθλούμενοι κάθε ηλικίας από 6 ετών έως και 13 ετών (με τη συγκατάθεση των γονιών τους) και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν

Συμβολικός Αγώνας 100 μ. για ΑΜΕΑ με αμαξίδιο

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν

Σταθμοί τροφοδοσίας: Ανά 2,5 χλμ.  θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας με νερό.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και ειδικά σχεδιασμένο μετάλλιο.
Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τους όρους συμμετοχής επισκεφτείτε
https://www.dionysos.gr/blog/post/dimoi-dionysoy-kifisias-trexoyme-mazi-gia-kalo-skopo-sta-ixni-toy-thirioy-tin-kyriaki-30-10