logo


Την 42η τακτική συνεδρίασή της θα πραγματοποιήσει με τηλεδιάσκεψη και με 10 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στις 8.30 το πρωί.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν περιλαμβάνονται:

*Η ανακήρυξη του οριστικού αναδόχου για τη συντήρηση και ανάπλαση πρασίνου και των συστημάτων ποτίσματος, σε ένα διαγωνισμό, ανοιχτό ηλεκτρονικό, που ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2021, όπως άλλωστε και ο αντίστοιχος διαγωνισμός για την προμήθεια φυτών. Ο ανάδοχος είναι ο ίδιος και στις δυο περιπτώσεις, προσφέροντας και για τις δυο υπηρεσίες, που θα στοιχίσουν συνολικά 246.000 ευρώ περίπου, μέση έκπτωση 65,39%.

*Η αποδοχή της δωρεάς από την Τράπεζα Τροφίμων, για την προσφορά αναψυκτικών και μπισκότων στη χορωδία του Δήμου, η οποία συμμετείχε σε επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή. Η Παιδική-Νεανική χορωδία του Δήμου έλαβε τιμητική πρόσκληση να συμμετάσχει, μαζί με 55 ακόμη χορωδίες και χορευτικά σχήματα και 1922 παιδιά και νέοι, σ’ αυτήν την εκδήλωση μνήμης, που οργάνωσε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και το Υπουργείο Πολιτισμού, με τίτλο “ΜΙΚΡΑΣΙΑ: Όσο σε θυμάμαι, ζεις!” και η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

*Αλλαγή στους τμηματικούς χρόνους παράδοσης των επιπλέον 1065 τετραγωνικών, που μισθώθηκαν στο κτήριο επί της Λεωφόρου Λ. Μαραθώνος όπου ήδη φιλοξενείται το Δημαρχείο, για να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες στέγασης των δημοτικών υπηρεσιών, καθώς και ανάλογη προσαρμογή στον τρόπο πληρωμής του μισθώματος, χωρίς άλλη διαφοροποίηση στο ύψος του ή στην προς μίσθωση επιφάνεια, προτείνει με εισήγησή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Δ. Ράικος.

*Και τέλος, ακόμη μια προσφυγή στη γνωστή πια διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, σύμφωνα με το άρθρο 32Α του Ν. 4412/2016 περί δημοσίων συμβάσεων, για την επείγουσα ανάγκη καθαρισμού των δημοτικών κτηρίων. Κι αυτό γιατί δεν έχει ακόμη τελεσφορήσει ο σχετικός ανοιχτός διαγωνισμός, λόγω της υποβολής ενστάσεων και προδικαστικών προσφυγών από υποψήφιους αναδόχους, οι οποίες εκκρεμούν στα αρμόδια δικαστήρια. Σύμφωνα με την εισήγηση του Αντιδημάρχου Δ. Ράικου, και στο πλαίσιο της παραπάνω διαδικασίας, θα αποσταλεί πρόσκληση στον προσωρινό μειοδότη του διαγωνισμού, ενώ η διάρκεια της σύμβασης- για την οποία πάντως δεν αναφέρεται κάποιος ενδεικτικός προϋπολογισμός- για τις παρεχόμενες υπηρεσίες θα είναι για 5 μήνες, εκτός και αν εντωμεταξύ ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία, οπότε η σύμβαση θα λυθεί αυτοδικαίως.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση πρακτικού Νο3 οριστικής κατακύρωσης αποτελέσματος Δημόσιου Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού και ανακήρυξη μειοδότη για την «Προμήθεια Υπηρεσιών Συντήρηση και ανάπλαση πρασίνου και συντήρηση συστημάτων αυτόματου ποτίσματος του Δήμου Διονύσου».

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση πρακτικού Νο3 οριστικής κατακύρωσης αποτελέσματος Δημόσιου Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού και ανακήρυξη μειοδότη για την «Προμήθεια φυτών και λοιπών ειδών εξοπλισμού Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Διονύσου».

ΘΕΜΑ 3ο: Η τροποποίηση του άρθρου 6.5 «Δείγματα – Δειγματοληψία – Εργαστηριακές εξετάσεις» των όρων της διακήρυξης με τίτλο «Προμήθεια ηλεκτρολογικών υλικών και υπηρεσιών».

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΟΔΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 4ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ΙΟΥΝΙΟΥ 2022.

ΘΕΜΑ 5ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ΙΟΥΛΙΟΥ 2022.

ΘΕΜΑ 6ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 7ο: Εξειδίκευση Πίστωσης για τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

ΘΕΜΑ 8ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την »ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» για την επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή. Θα συμμετέχουν 55 χορωδίες, μεταξύ αυτών και του Δήμου Διονύσου και παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα με 1900 παιδιά και εφήβους από διάφορες περιοχές της Ελλάδος. Θα συνοδεύσει η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και η Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής Εκκλησίας της Ελλάδος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 9ο: Τροποποίηση της 165/2022 Α.Ο.Ε για την μεταβολή όρων μίσθωσης ακινήτου.

Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΘΕΜΑ 10ο: Επείγουσα ανάγκη υπηρεσίας «Καθαρισμός Δημοτικών Κτιρίων Δήμου Διονύσου» με την διαδικασία του άρθρου 32Α Ν. 4412/2016 και Συγκρότηση Γνωμοδοτικού Οργάνου.