logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατρακύλα…

Σχετικά με την απαράδεκτη ανάρτηση του Δημάρχου «σερίφη» της …Άγριας Δύσης, που παρουσιάζει όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων και ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους λίγο-πολύ  ως …επικηρυγμένους επικίνδυνους για την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας χιλιάδων δημοτών, οφείλω να του θυμίσω ότι:

Όλοι εμείς, αθροιστικά, εκπροσωπούμε την πλειονότητα των χιλιάδων δημοτών. Εσείς ποιους εκπροσωπείτε ακριβώς;

Το  ποιους ιδιοτελείς σκοπούς εξυπηρετείτε, βεβαίως, είναι προφανές από καιρό…

Όλοι εμείς που αφορίζετε είμαστε επαγγελματίες, επιστήμονες, εργαζόμενοι που μοχθούν καθημερινά σε όλους τους κλάδους και λειτουργούμε με ανιδιοτέλεια  για ένα καλύτερο μέλλον στον Δήμο Διονύσου.

Εσείς μπορείτε να μας πείτε τι επαγγέλλεστε εδώ και χρόνια;

Όλοι εμείς είμαστε θιγμένοι και προσβεβλημένοι  προσωπικά, επαγγελματικά  και πολιτικά, από την απαράδεκτη, συκοφαντική δημοσίευσή σας.

Έχετε τσίπα, πέρα από απύθμενο θράσος;

Το επίπεδό σας έχει πέσει τόσο χαμηλά, που οι πάντες απορούν. Η συμπεριφορά σας ξεπερνά, πλέον, την κοινή λογική. Σας χαρακτηρίζει η αμετροέπεια, η έλλειψη σεβασμού σε πρόσωπα και θεσμούς.

Εσείς και οι όμοιοί σας έχετε καταλύσει στην πράξη κάθε δημοκρατική διαδικασία, με φασιστικές τακτικές που ακυρώνουν και το όποιο αυτονόητο ελάχιστο έργο που επιτελείτε και το χρησιμοποιείτε μόνο για φτηνή προπαγάνδα, για τους τύπους και όχι για την ουσία.

Ο καιρός γαρ εγγύς και κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του…