logo


Κάλεσμα  στο  Εφετείο στις 7 Οκτώβρη

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας καλεί τις γυναίκες της βιοπάλης, ιδιαίτερα τις νέες γυναίκες, τις νέες μητέρες στις 7 Οκτώβρη του 2022 να διαδηλώσουμε έξω από το Εφετείο και να απαιτήσουμε για άλλη μια φορά την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή».

Στεκόμαστε στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα, μητέρα του δολοφονημένου αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, που καταθέτει εκείνη την ημέρα, και απαιτούμε να καταδικαστούν οι χρυσαυγίτες φασίστες.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τα εγκλήματα των ναζί εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τις προκλητικές αποφυλακίσεις των μελών της πριν καν στεγνώσει το μελάνι της καταδικαστικής απόφασης, ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ, συνεχίζοντας να παλεύουμε μέχρι τέλους για να τσακιστεί το αυγό του φιδιού που το σύστημα της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο επωάζει.

Δεν θα επιτρέψουμε καμία προσπάθεια να αναιρεθεί η καταδίκη τους ή να πέσουν στα μαλακά οι χρυσαυγίτες δολοφόνοι.

Άλλωστε στη συνείδηση της πλειοψηφίας του λαού και ιδιαίτερα των γυναικών έχει καταδικαστεί ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ  η εγκληματική Χ.Α.

Καλούμε τις γυναίκες από τις λαϊκές γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά, να δώσουμε μαζικά το «παρών» έξω από το Εφετείο την Παρασκευή 7 Οκτώβρη στις 9 π.μ. και να διαδηλώσουμε μαχητικά.

5.10.22