logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αθλητικός Όμιλος Διονύσου με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού  Αθλητισμού και σε συνεργασία με το 1ο, 2ο και 3ο  Δημοτικό σχολείο της περιοχής καθώς  και το Γυμνάσιο Διονύσου, διοργάνωσε αθλητικές δράσεις  όπου παρουσιάστηκαν  τα αθλήματα ποδοσφαίρου και πετοσφαίρισης  εντός των σχολείων αλλά και στο ποδοσφαιρικό και στο Κλειστό Διονύσου.

Οι παρουσιάσεις περιλάμβαναν εκτός των αθλημάτων και την προαγωγή των αξιών του αθλητισμού καθώς και τη σημασία του για την υγεία, την ποιότητα ζωής και την κοινωνική ένταξη.

Η παρουσίαση της Πετοσφαίρισης έγινε από την Υπεύθυνη του τμήματος Βόλλεϋ του Ομίλου καθηγήτρια ΣΕΦΑΑ και πρώην διεθνή αθλήτρια κα Γκορτσίλα Ευγενία καθώς και από τους προπονητές του Ομίλου κα Νάκη Χρύσα και κο Ρουσάκη Γρηγόρη, ενώ παρευρέθηκαν  και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές  Βόλλεϋ κκ Τριανταφυλλόπουλος Χρήστος, Λακασάς Παναγιώτης, Μπουτσορής Νίκος  και Περρόπουλος Βαγγέλης.

Το άθλημα του ποδοσφαίρου παρουσίασαν οι προπονητές του Ομίλου κκ Γιάννου Άγγελος και Κουκάι Φαμπιάνο, ενώ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Ομίλου Κος Μπακοδήμος Περικλής ο οποίος μίλησε στα παιδιά για την σημασία της άθλησης και της υγιεινής ζωής, καθώς και ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος ποδοσφαίρου κος Κόσσυφας Γιώργος.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν στο 1ο Δημοτικό σχολείο Διονύσου με την παρουσίαση του Τέννις από τον προπονητή του Ομίλου κο Φίκα, της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης από την προπονήτρια του Ομίλου κα Νικουλάε και της Πετοσφαίρισης από τους  Ομοσπονδιακούς  Εθνικών Ομάδων κο Ρουσάκη  και  κο Γκούντα.

Ο Αθλητικός Όμιλος Διονύσου ευχαριστεί τους διευθυντές /διευθύντριες, τους εκπαιδευτικούς, τους  μαθητές/μαθήτριες των σχολείων και τους προπονητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή.