logo


Στην Άνοιξη θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης η συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου, αύριο Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 7.30 το βράδυ.

Δυο τα θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, και αφορούν στο κλείσιμο της διαχειριστικής περιόδου για το οικονομικό έτος 2021, καθώς και στην έγκριση του οικονομικού απολογισμού της Επιτροπής για την ίδια χρονιά.

Είναι χαρακτηριστικό πως σύμφωνα με το υπόμνημα της λογίστριας της Επιτροπής, τα συνολικά έξοδα για το 2021 ανέρχονται σε 306.555 ευρώ, στα οποία περιλαμβάνονται οι πάγιες επιχορηγήσεις προς τους Διευθυντές για τα μικροέξοδα των σχολείων, η ικανοποίηση των αιτημάτων για συντηρήσεις και επισκευές μέχρι του ποσού των 5890 (συν ΦΠΑ), η πληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ, οι αμοιβές για τους σχολικούς τροχονόμους, τα έξοδα για προμήθεια καθαριστικών κ.λπ. αλλά και οι πληρωμές για το πετρέλαιο θέρμανσης.

Υπενθυμίζεται εδώ πως έχουν πλέον εγκριθεί και αποσταλεί προς έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο οι απολογισμοί των παρελθόντων οικονομικών ετών (2017-2018-2019), που εκκρεμούσαν επί μήνες, και βέβαια και του 2020.