logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητά μέλη της Βιβλιοθήκης μας

Καλό μήνα, καλό φθινόπωρο και καλή σεζόν

Η Βιβλιοθήκη μας άνοιξε, μετά τις διακοπές, από την 1η Σεπτέμβρη και το ωράριο λειτουργίας της είναι, μέχρι νεοτέρας, το γνωστό:

Δευτέρα + Παρασκευή: 5:30μμ-8:30μμ και Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη: 11πμ-2μμ

Τα νέα μας:

>>Στο τέλος Ιουλίου, μετά από πρωτοβουλία και συνεννόηση του Αντιδημάρχου Παιδείας Σ. Αρνή, παραδώσαμε στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης βιβλιοθήκη και 550+ παιδικά βιβλία για τα παιδιά που επισκέπτονται ή νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, τα περισσότερα από τα οποία ήταν δωρεές δικές σας και άλλων κατοίκων του Δήμου μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σίγουρα θα πιάσουν τόπο! Μπορείτε να συνεχίσετε να μας φέρνετε βιβλία, για μικρούς και για μεγάλους και για την συλλογή της Βιβλιοθήκης μας αλλά και για όπου μας ζητούν και χρειάζονται βιβλία: σχολεία, ιδρύματα, νοσοκομεία κ.ά. Δεν δεχόμαστε εγκυκλοπαίδειες, πολύ εξιδεικευμένα τεχνικά βιβλία και Πανεπιστημιακά συγγράμματα.

>>Τον Αύγουστο, παρόλο που ήμασταν κλειστά για το κοινό, ο βιβλιοθηκονόμος μας δούλεψε απερίσπαστα και μεθοδικά και καταχώρησε όλα τα μέλη μας στο νέο μας σύστημα. Πλέον ο δανεισμός των βιβλίων σας θα γίνεται, παράλληλα με τις γνωστές καρτέλες, και ηλεκτρονικά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταλόγου openabekt και θα λαμβάνετε  e-mail επιβεβαίωσης του δανεισμού σας.  Παρακαλούμε να επικαιροποιήσετε/συμπληρώσετε τα στοιχεία της καρτέλας σας για καλύτερη εξυπηρέτηση κατά την επόμενη επίσκεψή σας.

>>Την Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη στις 6:30μμ θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2022 στη Βιβλιοθήκη μας και καλούμε τα παιδιά που πήραν μέρος μαζί με τους γονείς τους να έρθουν να δουν την μικρή μας έκθεση με τα έργα των παιδιών και να τιμήσουν τους εθελοντές/εμψυχωτές & βοηθούς που υλοποίησαν το πρόγραμμα. Θα υπάρχει και μικρό κέρασμα.

Τα προγράμματά μας θα ξεκινήσουν από Οκτώβριο και θα λάβετε ενημέρωση εγκαίρως.

Τα γνωστά:

Παρακαλούμε όσους χρωστάτε βιβλία από καιρό να προγραμματίσετε μια επίσκεψη το συντομότερο για να τα επιστρέψετε και πάρετε άλλα. Η Βιβλιοθήκη μας εμπλουτίζεται συνεχώς με νέο υλικό που αξίζει να ελέγξετε!

Στοιχεία επικοινωνίας & ενημέρωσης:

Διεύθυνση: Ν. Πλαστήρα 50, Διόνυσος
Τηλέφωνο: 213-2139935
e-mail: vivliothikidionysou@dionysos.gr, vivliothikidionysou@hotmail.com
facebook: Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου
Ηλεκτρονικός κατάλογος βιβλίων: https://dionysoslib.openabekt.gr/