logo


Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Άνοιξης θα συνεδριάσει δια ζώσης σήμερα Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 7.30 το βράδυ, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου, με  12 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη:

Θέμα 1: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για τοποθέτηση σιτών στο 1ο Νηπιαγωγείο Κρυονερίου.

Θέμα 2: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για ανανέωση Σύμβασης με την εταιρεία intercopier για Τεχνική Υποστήριξη και Συντήρηση των φωτοτυπικών μηχανημάτων των σχολικών μονάδων της Π.Ε. του Δήμου Διονύσου.

Θέμα 3: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για πληρωμή τιμολογίου για επισκευή στο σύστημα συναγερμού στο Δημοτικό Σχολείο Σταμάτας.

Θέμα 4: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για την ανανέωση σύμβασης παρακολούθησης  με την Εταιρεία Spider Security.

Θέμα 5: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για εργασίες στη Θέρμανση στο 2ο Δημοτικό Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 6: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για μονώσεις και επισκευές στο κλειστό γυμναστήριο Άνοιξης.

Θέμα 7: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αγορά- αντικατάσταση τριθέσιου καναπέ στο τμήμα ένταξης του 4ου Νηπιαγωγείου Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 8: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για την πιστοποίηση των ανελκυστήρων από τις Εταιρείες Ι.Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ και την Pappas elevators.

Θέμα 9: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για οικοδομικές εργασίες στο 1ο Νηπιαγωγείο Κρυονερίου.

Θέμα 10: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για οικοδομικές εργασίες στα Νηπιαγωγεία Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 11: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για οικοδομικές εργασίες στην Τουαλέτα εκπαιδευτικών στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς.

Θέμα 12: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για εργασίες που αφορούν τη θέρμανση στις 27 Σχολικές Μονάδες Π.Ε. του Δήμου Διονύσου.