logo


Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 2 το μεσημέρι, με δυο θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Όπως επισημαίνεται στην πρόσκληση, το κατεπείγον της συνεδρίασης έγκειται στην ύπαρξη καταληκτικών ημερομηνιών.

Το πρώτο θέμα αφορά στην ανάθεση της υπηρεσίας καθαρισμού και απομάκρυνσης βιοαποδομήσιμων υλικών και φυσικής βλάστησης στο πλαίσιο της πυροπροστασίας, συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού, σύμφωνα με τη σχετική μελέτη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, 747.000 ευρώ. Η ανάθεση της υπηρεσίας προτείνεται να γίνει με τη- γνωστή πια- διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση και προς τούτο έχουν κληθεί 11 εταιρείες, στις οποίες επιμερίζεται το παραπάνω ποσόν, για ενοικίαση εξοπλισμού και για υπηρεσίες δασοκομίας.

Το δεύτερο θέμα αφορά στον προγραμματισμό προσλήψεων τακτικού προσωπικού για το 2023- αλλά πέραν τούτου ουδέν, μια που στην ιστοσελίδα του Δήμου εμφανίζεται ως συνημμένο μόνο το σχετικό έγγραφο του ΥΠΕΣ που περιγράφει τη διαδικασία για την υποβολή των αιτημάτων πρόσληψης προσωπικού εκ μέρους των ΟΤΑ, αλλά όχι και τα αιτήματα του Δήμου Διονύσου για την κάλυψη θέσεων.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΘΕΜΑ  1ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ (ΑΡ. 32Α Ν. 4412/2016 & ΠΑΡ. 1 ΑΡ. 43 Ν. 4605/2019) ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ – ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΒΙΟ-ΑΠΟΔΟΜΗΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ (ΥΛΟΤΟΜΙΕΣ).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΘΕΜΑ 2ο: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΤΟΥΣ 2023.