logo


Ανοιχτή επιστολή με πολλούς αποδέκτες απευθύνει ο πρώην Δήμαρχος Αγ. Στεφάνου Π. Βορριάς, που με πρόσφατη επιστολή του προς το Δήμαρχο Διονύσου Γ. Καλαφατέλη ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό αυτοδιοικητική δράση:

Για τους «άσπονδους»  και «ανησυχούντες» Φίλους,

Επειδή ορισμένοι «πρόσκαιροι και νεόκοποι» …. Φίλοι μου φαίνεται ότι διαβάζουν και ερμηνεύουν με διαφορετικό τρόπο την επιστολή μου προς τον κύριο Δήμαρχο, θέλω να τους τονίσω, για ακόμη μια φορά, ότι η απόφαση να αποσυρθώ οικειοθελώς από την ενεργό αυτοδιοικητική δράση, εδράζεται σε  μια καθαρά προσωπική μου απόφαση – επιλογή και δεν έχει σχέση με δημοτικά γεγονότα, ούτε σηματοδοτεί τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από αυτό.

Με έμφαση τους τονίζω, ότι δεν προτίθεμαι να αλλάξω θέση ή άποψη  ή Δημοτική Παράταξη και τους ευχαριστώ για το «πρώιμο» ενδιαφέρον τους.

Τους υπενθυμίζω δε ότι με τους  Συναδέλφους μου στην Συμμαχία για τον Πολίτη, αλλά και Μέλη άλλων Δημοτικών Παρατάξεων υπήρξαμε από τα ιδρυτικά μέλη της Δύναμης Ευθύνης για τον Διόνυσο και συνεισφέραμε από το 2019 μέχρι και σήμερα τα μέγιστα για την  επιτυχία της.

Παναγιώτης Βορριάς
Κάτοικος Αγίου Στεφάνου