logo


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Άλλο ένα σημαντικό βήμα μπροστά έκανε σήμερα η Βιβλιοθήκη μας αποκτώντας, επιτέλους!, βιβλιοθηκονόμο με οκτάμηνη σύμβαση μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.

Η αναβάθμιση των υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης καθώς και η απόκτηση, πάνω από ένα χρόνο τώρα, του ηλεκτρονικού καταλόγου OpenAbekt, έχει κάνει επιτακτική την ανάγκη ειδικευμένης εργασίας και επιμέλειας και ευελπιστούμε να γίνει μόνιμη αυτή η θέση στο άμεσο μέλλον.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Σπύρο Αρνή που κατανόησε και αυτή την ανάγκη της Βιβλιοθήκης και έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με αποτελεσματικότητα ώστε να μπει στον κατάλογο των ειδικοτήτων που ζήτησε ο Δήμος αυτή του Βιβλιοθηκονόμου. Παρακολούθησε δε από κοντά όλη την διαδικασία μέχρι την πρόσληψη!

Ευχαριστούμε φυσικά και τον Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη που ενέκρινε αυτή την πρόσληψη και που έμπρακτα πιστεύει και στηρίζει το πολύπλευρο έργο της Βιβλιοθήκης.

Καλωσορίζουμε λοιπόν τον νέο υπάλληλο και είμαστε σίγουροι πως θα βοηθήσει στην ακόμα καλύτερη οργάνωση και λειτουργικότητά μας.

hppts://dionysoslib.openabekt.gr/

#vivliothikidionysou