logo


Επιστροφή στην κανονικότητα και στις δια ζώσης συνεδριάσεις για τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου, που θα συναντηθεί και πάλι στο Δημοτικό κατάστημα της Άνοιξης τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 7.30 το βράδυ, για να συζητήσει 9 θέματα, όπως περιλαμβάνονται στην Ημερήσια Διάταξη. Διαδικαστικά τα περισσότερα από αυτά, τακτοποιούν εκκρεμότητες είτε της Σχολικής Επιτροπής ως Νομικού Προσώπου είτε επί μέρους σχολείων, ενώ ξεχωρίζουν αυτό που αφορά στη φιδοαπώθηση  στο Νηπιαγωγείο της Ροδόπολης, εργασία που πραγματοποιήθηκε το Μάιο και κατόπιν εμφάνισης φιδιών και του σχετικού αιτήματος της Διευθύντριας, αλλά και της ανανέωσης της σύμβασης παρακολούθησης 9 σχολικών μονάδων από την εταιρεία Τσεκούρας Security (σ.σ. άλλα 4 σχολεία φυλάσσονται από άλλες εταιρείες ενώ τα υπόλοιπα 14 δεν διαθέτουν συστήματα συναγερμού):

Θέμα 1: Χορήγηση κωδικών πρόσβασης στις ηλεκτρονικές εφαρμογές Διαύγεια και ΚΗΜΔΗΣ.

Θέμα 2: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού με ΦΠΑ για ανανέωση σύμβασης με τη Λογιστική- Φοροτεχνική Εταιρεία Χρ. Παναγιώτη και Συνεργάτες Ο.Ε. για τη Φοροτεχνική και Λογιστική κάλυψη της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Θέμα 3: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αλλαγή κλειδαριών στα παράθυρα του 2ου Δημοτικού Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 4: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για επιπλέον επιχορήγηση στο 2ο Δημοτικό Αγίου Στεφάνου για πληρωμή τιμολογίου.

Θέμα 5: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για φιδοαπώθηση στο Νηπιαγωγείο Ροδόπολης.

Θέμα 6: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για πληρωμή τιμολογίου στην εταιρεία Nobeltherm.

Θέμα 7: Αποδοχή δωρεάς από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 8: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για τον καθαρισμό μοκετών των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου.

Θέμα 9: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για την ανανέωση σύμβασης παρακολούθησης της Εταιρείας Τσεκούρας Security.