logo


Στις 9 το πρωί η Οικονομική Επιτροπή, στις 11 η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής και ανάμεσά τους, στις 10π.μ. το πρωί της Τρίτης 14 Ιουνίου, θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΤΙΑΣ, και μάλιστα με μεικτό τρόπο- δια ζώσης στα γραφεία του Νομικού Προσώπου στον Άγ. Στέφανο και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη- και με 7 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη:

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την παγία προκαταβολή και έκδοση τακτοποιητικών ενταλμάτων.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση του από 09/06/2022 Πρακτικού της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Προμηθειών του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α.Π. “Η ΕΣΤΙΑ” Δήμου Διονύσου, σχετικά με την Προμήθεια ειδών Αρτοποιίας.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση του από 10/06/2022 Πρακτικού της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Προμηθειών του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α.Π. “Η ΕΣΤΙΑ” Δήμου Διονύσου, σχετικά με την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ NΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ «Η ΕΣΤΙΑ» Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση Πίστωσης εγγεγραμμένης στον Κ.Α. 00.6142.0002 ο.ε. 2022 με τίτλο «Υπηρεσίες συμμόρφωσης στον GDPR» έγκριση της μελέτης και των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο «Παροχή Έργου Συμμόρφωσης (GDPR) και παροχή Υπηρεσιών Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) για δύο (2) έτη στο ΝΠΔΔ ΚΟΙ.Π.Α.Π.«Η ΕΣΤΙΑ» Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση Πίστωσης εγγεγραμμένης στον Κ.Α. 15.6274.0001 ο.ε. 2022 με τίτλο «Δαπάνες καθαρισμού μοκετών» και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση της υπηρεσίας του καθαρισμού των μοκετών των Παραρτημάτων των Παιδικών Σταθμών του ΝΠΔΔ ΚΟΙ.Π.Α.Π. «Η ΕΣΤΙΑ» Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 6ο: Τροποποίηση χρήσης του συμφωνητικού μίσθωσης ΚΑΠΗ Σταμάτας, Παράταση διάρκειας μίσθωσης.

ΘΕΜΑ 7ο: Συγκρότηση επιτροπών των Παραρτημάτων των ΚΑΠΗ του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α.Π. «Η ΕΣΤΙΑ» Δήμου Διονύσου