logo


Διαδικαστικά τα 8 θέματα που θα απασχολήσουν την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου,  η οποία θα συνεδριάσει δια ζώσης την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 9 το πρωί, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αγ. Στεφάνου:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Διαβίβαση για την έγκριση πρωτόκολλων οριστικής παραλαβής των υπηρεσιών για την «Προμήθεια Παροχής Υπηρεσίας Πλυσίματος -Καθαρισμού Μεταφορικών Μέσων».

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση πρακτικού Νο3 (δικαιολογητικών κατακύρωσης) του Ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «SUMMER CAMP ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2022» CPV: 92622000-7, και 2) Κατακύρωση του διαγωνισμού στην εταιρεία DRASIS CAMP IKE.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση του από 1-6-2022 Πρακτικού της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Προμηθειών και Υπηρεσιών α) Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης & Αδειοδοτήσεων, β) Τμήματος Συγκοινωνιών και εγκαταστάσεων, σχετικά με την «Προμήθεια Ζωοτροφών για αδέσποτα ζώα του Δήμου Διονύσου».

ΘΕΜΑ 4ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του υπαλλήλου του Δήμου Ιωάννη Σαρκίρη και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 5ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την ΟΞΥΓΟΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΕΡΙΑΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΝΑΓΟΜΩΣΕΙΣ Μ.ΜΠΕΣΙΟΣ& ΣΙΑ Ε.Ε. για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 6ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την »ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Διονύσου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΘΕΜΑ 7ο: Συμπλήρωση της αριθ.162/12-4-2022 ΑΟΕ για την έγκριση πρόσληψης τακτικού προσωπικού στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων για το έτος 2022 και δυνατότητα πλήρωσης θέσεων από επιλαχόντες προηγούμενης προκήρυξης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 8ο: Αίτημα της κας Κ.D. περί καταβολής αποζημίωσης για την ζημία που υπέστη το ΙΧ αυτοκίνητό της με αρ. Κυκλ. ΒΚΗ…. από πτώση σε λακούβα.