logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Διονύσου και η αρμόδια Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Νεολαίας και Τοπικής Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο των δράσεων άθλησης BEACTIVE της ΓΓΑ, διοργανώνει  το  «1o All Star Game Basket Διονύσου» την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 και ώρα 6μμ στο κλειστό γυμναστήριο Διονύσου.

Σκοπός της δράσης είναι η ανάπτυξη κουλτούρας αλληλεγγύης, συνεργασίας, αθλητικού πνεύματος και αδελφοσύνης, αφενός μεταξύ του Δήμου και των αθλητικών σωματείων της περιοχής και αφετέρου μεταξύ των αθλητικών συλλόγων και των αθλητών τους.  Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον Άλκη, ενάντια στην οπαδική βία.

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στη Θεσσαλονίκη με τον Άλκη, και ιδιαίτερα την παρούσα περίοδο που τα φαινόμενα τυφλής οπαδικής βίας είναι σε έξαρση, είναι χρέος όλων μας, και ειδικά των μελών της αθλητικής οικογένειας, να συνεργαστούμε από οποιοδήποτε πόστο, προκειμένου να περάσουμε στα παιδιά, τη νεολαία και την κοινωνία, τις αξίες του αθλητισμού και του Ολυμπισμού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες μπάσκετ Ανδρών/Εφήβων και Παίδων/Παμπαίδων, μεταξύ των ομάδων «NORTH DIONYSOS» και «SOUTH DIONYSOS», που προέκυψαν από την γεωγραφική κατανομή των 6 αθλητικών συλλόγων μπάσκετ της περιοχής, ενώ στη διάρκεια του ημιχρόνου θα γίνουν διαγωνισμοί επίδειξης  με τρίποντα και  καρφώματα.

Το 1ο All Star Game Basket Διονύσουν θα τιμήσουν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους οι Κώστας Τσαρτσαρής, Δημήτρης Μαυροειδής και Μιχάλης Κυρίτσης.