logo


Τα τροφεία στους Παιδικούς Σταθμούς, το Διοικητικό Συμβούλιο στο Δημοτικό Οίκο Ευγηρίας, καθώς και η γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο της οριοθέτησης του ρέματος Ροδόπολης, περιλαμβάνονται στην Ημερήσια Διάταξη για το Δημοτικό Συμβούλιο Διονύσου, που θα συνεδριάσει αύριο Τρίτη 3 Μαΐου στις 7.30 το βράδυ, σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι του Δήμου στο YouTube. Η ΜΠΕ για την οριοθέτηση του ρέματος αναμένεται να συγκεντρώσει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον: Στην αντίστοιχη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής πριν από ενάμιση μήνα, ο επικεφαλής του Εύπολι Κ. Κουριδάκης είχε αναδείξει ασάφειες ή και λάθη του μελετητή, όσον αφορά και στο έργο διευθέτησης του ρέματος όσο και στην αποτύπωση της πραγματικής κατάστασης και ειδικά της υπάρχουσας βλάστησης.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

∆/ΝΣΗ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Ορισµός µελών του ∆ιοικητικού Συµβουλίου του ∆ηµοτικού ιδρύµατος µη κερδοσκοπικού χαρακτήρα µε το όνοµα “∆ηµοτικός Οίκος Ευγηρίας ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ και ∆ΕΣΠΟΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΙ∆ΟΥ”.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση της αριθ. 15/12-4-2022 απόφασης του Ν.Π.∆.∆. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙ∆ΕΙΑ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ Η ΕΣΤΙΑ» µε θέµα «Καθορισµός καταβολής µηνιαίας οικονοµικής εισφοράς(τροφεία) για το σχολικό έτος 2020- 2021 των φιλοξενούµενων νηπίων στα Παραρτήµατα των Παiδικών –Βρεφονηπιακών Σταθµών.

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 3ο: ∆ιενέργεια πλειοδοτικής δηµοπρασίας για την περισυλλογή εγκαταλελειµµένων οχηµάτων, σύµφωνα µε το Π∆ 116/2004.

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΘΕΜΑ 4ο: Ορισµός ενός (1) ∆ηµοτικού Συµβούλου ως Πρόεδρου µε τον αναπληρωτή του, στο Πρωτοβάθµιο Συµβούλιο Επιθεώρησης χώρων Ψυχαγωγικών ∆ραστηριοτήτων, για το έτος 2022.

ΘΕΜΑ 5ο: Ορισµός ενός (1) ∆ηµοτικού Συµβούλου ως Πρόεδρου µε τον αναπληρωτή του, στο ∆ευτεροβάθµιο Συµβούλιο Επιθεώρησης χώρων Ψυχαγωγικών ∆ραστηριοτήτων για το έτος 2022.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση της 10/2022 απόφασης Ε.Π.Ζ. µε θέµα «Έγκριση Θέσεων (Σηµείων) Τοποθέτησης Αισθητήρων Πυρανίχνευσης στο Πλαίσιο Σύµβασης του ∆ήµου ∆ιονύσου για «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ, EΓΚΑΙΡΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ∆ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ∆ΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ – ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΟΙΞΗΣ».

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση της 11/2022 απόφασης Ε.Π.Ζ. µε θέµα «Λήψη απόφασης ως προς την Γνωµοδότηση επί της µελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου “Οριοθέτηση ∆ιευθέτηση ρεµάτων Π.Ε.Α.Α. – ρέµα Ροδόπολης.