logo


Στις 9 το πρωί της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη και με 14 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου. Ανάμεσά τους:

*Η ανακήρυξη οριστικών αναδόχων για την προμήθεια σκυροδέματος (μπετόν), καθώς και υλοποίησης των επιμορφωτικών τμημάτων του Δήμου και οργάνωσης της Μουσικής Σχολής

*Η ενεργοποίηση του δικαιώματος προαίρεσης, δηλαδή επέκτασης της υφιστάμενης σύμβασης, για τις υπηρεσίες φιλοξενίας των αδέσποτων ζώων, κατά 17.000 ευρώ περίπου.

*Η αποδοχή δωρεάς από τον ΑΔΜΗΕ, κατόπιν σχετικών αιτημάτων από το Δήμο, με αφορμή τις πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου. Πιο συγκεκριμένα, με επιστολή του προς τον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, και στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης, ο Δήμαρχος Διονύσου ζητούσε τον περασμένο Αύγουστο βοήθεια αφενός για την αποκατάσταση των ζημιών στο δίκτυο χαμηλού δημοτικού φωτισμού, και αφετέρου για την αναδάσωση, στις Κοινότητες που επλήγησαν από τις φωτιές- Κρυονέρι στο Τατόι, Άγ. Στέφανο, Σταμάτα, Ροδόπολη και Διόνυσο. Τέλος, γίνεται μνεία και στην ανάγκη για 5 οχήματα που θα χρησιμοποιηθούν στην κατάσβεση πυρκαγιών. Ο ΑΔΜΗΕ ανταποκρίθηκε στο παραπάνω αίτημα, και προχώρησε στη δωρεά φωτιστικών σωμάτων και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, την οποία καλείται να εγκρίνει η Οικονομική Επιτροπή στη μεθαυριανή  συνεδρίασή της. Για την παράδοση μάλιστα του υλικού ο ΑΔΜΗΕ παραπέμπει το Δήμο στην εταιρεία ΑΡΠΕΔΩΝ.

Η οποία, είναι μια από τις δυο εταιρείες, τις οποίες κάλεσε ο Δήμος Διονύσου, στο πλαίσιο της προσφυγής στη διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση- την οποία οι παρατάξεις της μειοψηφίας θεωρούν απ’ ευθείας ανάθεση και την οποία χρησιμοποιεί η Δημοτική Αρχή εδώ και 1 χρόνο περίπου, αρχής γενομένης μετά από τη “Μήδεια”, όταν ο Δήμος Διονύσου κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για πρώτη φορά. Η διαδικασία, εν προκειμένω, αφορά στην αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο φωτισμού και στα αντλιοστάσια του Δήμου από τις καταστροφικές πυρκαγιές τον περασμένο Ιούλιο και Αύγουστο, προϋπολογισμού 74.400 ευρώ και στις δυο περιπτώσεις, συνολικά 149.000 ευρώ περίπου, σύμφωνα με τις μελέτες της Υπηρεσίας. Η ΑΡΠΕΔΩΝ είναι η εταιρεία που αναλαμβάνει την αποκατάσταση των βλαβών στο δημοτικό φωτισμό, ενώ η ΜΑΝΕΣΗΣ τις βλάβες στα αντλιοστάσια.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση πρακτικού Νο2 (δικαιολογητικών κατακύρωσης) και ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την προµήθεια ΕΤΟΙΜΟΥ ΣΚΥΡΟ∆ΕΜΑΤΟΣ.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση του από 4/2/2022 Πρακτικού της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Προµηθειών και Υπηρεσιών σχετικών µε την Ύδρευση για την «Προµήθεια απολυµαντικού µέσου νερού». (Τροποποίηση σύµβασης, αναπροσαρµογή τιµής)

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση πρακτικών-κατακύρωση αποτελέσµατος, ανακήρυξη προσωρινού µειοδότη του ανοιχτού δηµόσιου διαγωνισµού για την “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ∆ΕΞΑΜΕΝΩΝ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ” µε κριτήριο αξιολόγησης την πλέον συµφέρουσα από οικονοµική άποψη προσφορά συνολικού προϋπολογισµού 84.196,00€, δικαιώµατος προαίρεσης 42.098,0€, Συνολικός προϋπολογισµός 126.294,00€ συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ 24%.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση ενεργοποίησης δικαιώµατος προαίρεσης της αριθ. πρωτ. 17059/28.07.2020 σύµβασης για «Υπηρεσίες φιλοξενίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς», σύµφωνα µε το άρθρο 132 παρ. 1 περ. α ’ του Ν4412/2016.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση Πρακτικού Νο3 Ανοικτού Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισµού και ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την: α) οργάνωση και λειτουργία της µουσικής σχολής και λοιπών µουσικών δράσεων και β) υλοποίηση εικαστικών, θεατρικών, ψυχαγωγικών και λοιπών καλλιτεχνικών επιµορφωτικών µαθηµάτων στον ∆ήµο ∆ιονύσου.

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 6ο: ∆ιαγραφές χρεώσεων βεβαιωτικών καταλόγων.

ΘΕΜΑ 7ο: ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟ∆ΟΧΗ THΣ A’ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Κ.Α.Π. 2022 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ∆ΑΠΑΝΩΝ ΤΩΝ ∆ΗΜΩΝ.

ΘΕΜΑ 8ο: ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟ∆ΟΧΗ ΕΣΟ∆OY ΑΠΟ TO ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟ∆ΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ι∆ΙΩΤΙΚΟΥ ∆ΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑ∆ΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ∆Ι∆ΑΚΤΙΚΟ-ΕΤΟΣ 2021-2022.

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 9ο: Αποδοχή δωρεάς από τον Α∆ΜΗΕ.

ΘΕΜΑ 10ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΓΝΩΜΟ∆ΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ (ΑΡ. 32Α Ν. 4412/2016 & ΠΑΡ. 1 ΑΡ. 43 Ν. 4605/2019) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ (1) ∆ΙΚΤΥΟ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ (2) ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΠΟΣΙΜΟΥ Υ∆ΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ∆ΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚ∆ΗΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ∆ΗΜΟ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ ΣΤΙΣ 27.7.2021 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 5-7.8.2021.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ , ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 11ο: Εξειδίκευση πίστωσης για την διοργάνωση εκδήλωσης “Παρουσίαση πεζοπορικών διαδροµών – µονοπατιών στο ∆ήµο ∆ιονύσου”.

ΘΕΜΑ 12ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από το SUPER MARKET ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για την ενίσχυση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 13ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.(3388)

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ∆ΥΝΑΜΙΚΟΥ & ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΘΕΜΑ 14ο: Επείγουσα ανάγκη προµήθειας «Φρέσκου παστεριωµένου γάλακτος για την χορήγηση στους δικαιούχους εργαζόµενους του ∆ήµου ∆ιονύσου και των ΝΠ∆∆ αυτού» µε την διαδικασία του άρθρου 32γ του ν. 4412/2016 και Συγκρότηση Γνωµοδοτικού Οργάνου.