logo


Εν αναμονή του ορισμού νέου Διοικητικού Συμβουλίου, και η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου προχωρεί σε συνεδρίαση, μια που σωρεύονται τα αιτήματα από τα σχολεία. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, αύριο Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ, και η Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνει 15 θέματα, που στην πλειονότητά τους αφορούν στην έγκριση και διάθεση ποσού για επισκευές ή και εργασίες στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της πόλης:

Θέμα 1: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού, για επισκευή θέρμανσης στο 2ο Νηπιαγωγείο Άνοιξης.

Θέμα 2: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για υδραυλικές εργασίες στο Δημοτικό Σχολείο Ροδόπολης.

Θέμα 3: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αναπροσαρμογή τιμών στις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης από την εταιρεία Pappas ανελκυστήρες.

Θέμα 4: Εκτίμηση αναγκαιότητας για επισκευή διαρροής υδάτων από σωλήνες καλοριφέρ στο χώρο των τουαλετών των κοριτσιών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου.

Θέμα 5: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για ηλεκτρολογικές εργασίες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 6: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού  για ηλεκτρολογικές εργασίες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου.

Θέμα 7: Αποδοχή δωρεάς 100 θρανίων TSR Custom Fit 65X40 από την εταιρεία “Μάρμαρα Διονύσου-Πεντέλης ΑΕΒΕ”.

Θέμα 8: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για συντήρηση- αναγόμωση πυροσβεστήρων στις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου.

Θέμα 9: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για πληρωμή τιμολογίου του 1ου Νηπιαγωγείου Άνοιξης.

Θέμα 10: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για ανανέωση συνδρομής στην Εταιρεία Έπαφος Συστήματα Πληροφορικής.

Θέμα 11: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αποκατάσταση βρυσών αύλειου χώρου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου Αρ. Απ. 88/2021.

Θέμα 12: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για επισκευή τρύπας στον αύλειο χώρο των Νηπιαγωγείων Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 13: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για επισκευή δαπέδου ασφαλείας στο Νηπιαγωγείο Ροδόπολης.

Θέμα 14: Έγκριση αιτήματος και δημιουργία επιτροπής καταστροφής υλικού του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 15: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για την αγορά και τοποθέτηση δύο (2) παγκακιών στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου.