logo


Κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, δεσμεύεται με μήνυμα του στα facebook να καταβάλλει ο Θ. Κρητικός, που αναδείχθηκε νέος Πρόεδρος του Σώματος στις χθεσινές (16/1) Δημαιρεσίες

Φίλες και φίλοι, με την τιμητική πρόταση του Δημάρχου και την στήριξη των συναδέλφων στην δημοτική παράταξη της Δύναμης Ευθύνης, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά, αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Προέδρου του Δ.Σ.

Έχοντας απόλυτη επίγνωση αυτής της ευθύνης, δεσμεύομαι να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Δ.Σ.

Σκοπός μου είναι η στενή συνεργασία με τους εισηγητές των θεμάτων και η τακτική επικοινωνία με τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας μόνιμος και διαπαραταξιακός δίαυλος επικοινωνίας.

Υπολογίζω στη βοήθεια όλων ανεξαιρέτως των συναδέλφων ώστε, ως Σώμα, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να δικαιώσουμε την επιλογή των δημοτών που μας εμπιστεύτηκαν.

Ευχαριστώ  πολύ!!