logo


Έσπασε κάθε ρεκόρ ο αριθμός συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου, αγγίζοντας τις 65 στην εκπνοή της χρονιάς, με την τελευταία να πραγματοποιείται αύριο Τρίτη 28 Δεκεμβρίου στις 9 το πρωί, με 11 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Για δυο από αυτά εντούτοις- παράταση σύμβασης προσωπικού για την αντιµετώπιση κατεπειγουσών αναγκών λόγω εµφάνισης του κορονοϊού και ανάθεση του καθαρισμού των δημοτικών κτηρίων με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση- απουσιάζουν μέχρι αυτή τη στιγμή από την ιστοσελίδα του Δήμου οι σχετικές εισηγήσεις.

Ανάμεσα στα θέματα περιλαμβάνονται ακόμη:

*Η έγκριση του απολογισμού και του ισολογισμού της ΕΣΤΙΑΣ για το 2020, που- σημειώνεται- έχουν ήδη εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου ομόφωνα, με λευκή ψήφο από την εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης Λ. Μαγκλάρα.

*Η έγκριση των απολογισμών για τις οικονομικές χρήσεις 2017 και 2018 της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου. Σημειώνεται πως οι εν λόγω απολογισμοί έχουν ήδη εγκριθεί ομόφωνα (σ.σ. με λευκή ψήφο από τον Δ. Βάτσο εκ μέρους των ΜΑΖΙ για τον Διόνυσο και δήλωση παρουσίας από την Ι. Δακτυλίδη από τους Ανοιχτούς Ορίζοντες) με επιφύλαξη, όπως είχε εισηγηθεί η Πρόεδρος της Επιτροπής Τ. Κώνστα, μια που ο τέως Πρόεδρος Α. Δελαγραμμάτικας ουδέποτε παρέδωσε επίσημα, πολλά στοιχεία δεν ανευρέθηκαν, ενώ εντοπίστηκαν και δαπάνες για προσωπικά έξοδα. Για τα οικονομικά στοιχεία περασμένων ετών της Επιτροπής ήδη διενεργείται έλεγχος από την Ανεξάρτητη Αρχή Διαφάνειας.

*Η Ημερήσια Διάταξη ολοκληρώνεται με την έγκριση του απολογισμού για το 2020 της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο οποίος είχε εγκριθεί κατά πλειοψηφία από το Διοικητικό Συμβούλιο, με αρνητική ψήφο από την εκπρόσωπο της Ένωσης Γονέων Χρ. Τσολάκου.    

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηµατικού εντάλµατος προπληρωµής του υπαλλήλου του ∆ήµου Τέγου Ιωάννη και έγκριση απόδοσης λογαριασµού.

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση της αριθ. 59/14-12-2021 απόφασης του ∆.Σ. του Ν.Π.∆.∆. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙ∆ΕΙΑ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ Η ΕΣΤΙΑ µε θέµα «Λήψη απόφασης για έγκριση του ισολογισµού του ΝΠ∆∆ ΚΟΙ.Π.Α.Π. «Η ΕΣΤΙΑ» ∆ήµου ∆ιονύσου και της αντίστοιχης έκθεσης του ορκωτού λογιστή της διαχειριστικής περιόδου από 1-1-2020 έως 31-12-20.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση της αριθ. 60/14-12-2021 απόφασης του ∆.Σ. του Ν.Π.∆.∆. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙ∆ΕΙΑ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ Η ΕΣΤΙΑ µε θέµα «Έγκριση απολογιστικών στοιχείων του Ν.Π.∆.∆. «Κοινωνική Προστασία Αλληλεγγύη και Παιδεία ∆ήµου ∆ιονύσου Η ΕΣΤΙΑ» οικ. έτους 2020 ∆ιάστηµα 1-1-2020 έως 31-12-2020.

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ∆ΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΘΕΜΑ 4ο: Λήψη απόφασης για την παράταση ισχύος των συµβάσεων προσωπικού µε σχέση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου πλήρους απασχόλησης για την αντιµετώπιση κατεπειγουσών αναγκών του ∆ήµου ∆ιονύσου λόγω εµφάνισης του κορωνοϊού COVID-19.

ΘΕΜΑ 5ο: Άµεση κι επείγουσα ανάγκη ανάθεσης υπηρεσίας “Καθαρισµός ∆ηµοτικών Κτιρίων ∆ήµου ∆ιονύσου” µε την διαδικασία του άρθρου 32Α Ν.4412/2016 και Συγκρότηση Γνωµοδοτικού Οργάνου.

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 6ο: ∆ιαγραφές χρεώσεων βεβαιωτικών καταλόγων.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ , ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 7ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την εταιρεία “RECYCOM” για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 8ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την KABA ∆ΡΟΣΙΑΣ για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση οικονοµικού απολογισµού έτους χρήσης 2017 του ΝΠ∆∆, Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση οικονοµικού απολογισµού έτους χρήσης 2018 του ΝΠ∆∆, Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση οικονοµικού απολογισµού έτους χρήσης 2020 του ΝΠ∆∆, Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης ∆ήµου ∆ιονύσου.