logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί φίλοι,

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού, το Αυτοτελές Τμήμα Διαβούλευσης & Εθελοντισμού του Δήμου Διονύσου διοργάνωσε διαδικτυακή συνάντηση με θέμα τον εθελοντισμό των νέων με προσκεκλημένους αξιόλογους συμπολίτες μας με μεγάλη εμπειρία στον εθελοντισμό και την εμψύχωση των νέων. Σας επισυνάπτω μια μικρή περίληψη της συζήτησης την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο σύνολό της στον σύνδεσμo: https://www.youtube.com/watch?v=YnmXg65jUNs&t=4754s. .

Επίσης, στο πλαίσιο της πρόθεσής μας να εδραιώσουμε τον εθελοντισμό των νέων στην περιοχή μας και να ενισχύσουμε την εξωστρέφειά τους, σας ενημερώνουμε ότι τον Ιανουάριο θα δημοσιευτεί πρόσκληση συμμετοχής στο πρόγραμμα  «Έργα Αλληλεγγύης» του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης. Πιο συγκεκριμένα, οι προτάσεις που θα εγκριθούν, θα λάβουν χρηματοδότηση για 2-12 μήνες. Τα έργα υλοποιούνται από ομάδες νέων που αποτελούνται από τουλάχιστον 5 άτομα,  ηλικίας 18-30 ετών. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα https://europa.eu/youth/solidarity/solidarity_projects_el.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε το Δίκτυο Εθελοντών μας. Αν θέλετε να γίνετε μέλος της παρέας μας, μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα  Εθελοντή που θα βρείτε εδώ https://forms.gle/ikYd78MJUAzCbZKD6  ή εναλλακτικά  να συμπληρώσετε και να στείλετε τη συνημμένη αίτηση στo email:diavoulefsi-ethelodismos@dionysos.gr.

Με εκτίμηση,
Ελευθερία Κυριακούλη
Πε Διοικητικού
Δήμος Διονύσου
Αυτοτελές Τμήμα Διαβούλευσης & Εθελοντισμού
Ληξίαρχος Δ.Κ. Σταμάτας
Κανάρη 03,14569 Άνοιξη
τηλ. 2132139812