logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο σύγχρονο Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής είχαν την ευκαιρία να βρεθούν την Παρασκευή 17/12 οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου, συνοδευόμενοι από τη Διευθύντριά τους κ. Κατερίνα Μπρις και εκπαιδευτικούς του σχολείου, το Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη και τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Αρνή.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών λειτουργίας του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας, οι μαθητές παρουσίασαν μακέτα με πρόταση βελτίωσης του κυκλοφοριακού φόρτου στην ευρύτερη περιοχή του σχολείου τους.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς και επισήμανε ότι πρόκειται για ένα πρότυπο σχολείο κυκλοφοριακής αγωγής. Μάλιστα, όπως τόνισε τα συμπεράσματα από την πιλοτική εφαρμογή του θα μπορούν να αξιοποιηθούν από την Περιφέρεια με στόχο να υλοποιηθεί ένα ευρύτερο πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής.

Από τη δική του πλευρά, συγχαρητήρια έδωσε στην κ. Μπρις, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης.