logo


Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο χώρο του ΟΣΕ στον Άγιο Στέφανο από τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Διονύσου την Παρασκευή 17/12.

Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του ΕΣΔ καθώς και του ΣΕΒΑ που στήριξε την όμορφη εκδήλωση.

 

Πολλοί δημότες κάθε ηλικίας και πολλά παιδιά απόλαυσαν ένα διασκεδαστικό βράδυ με ανιματέρ, Άγιο Βασίλη, ζεστό κρασί αλλά και την Παιδική Χορωδία του Στέφανου Καρδιόλακα.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης άναψε το δέντρο μαζί με τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου σηματοδοτώντας την κοινή πορεία Δήμου και επαγγελματιών για το καλό του Δήμου.

Ο κ. Καλαφατέλης τόνισε στο χαιρετισμό του:

«Κε Πρόεδρε, κε Πίλτση,

Αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,

Αγαπητοί εκπρόσωποι του ΣΕΒΑ Βόρειας Αττικής,

Αγαπητοί επαγγελματίες του Αγίου Στεφάνου και του Δήμου Διονύσου,

Αγαπητοί δημότες,

Να σας ευχαριστήσω που με προσκαλέσατε στη σημερινή όμορφη εκδήλωση. Να ευχαριστήσω επίσης όλους όσοι βοήθησαν και προσέφεραν για να μπορέσει να υλοποιηθεί αυτή η διοργάνωση.

Είναι αλήθεια ότι ο εμπορικός κι επαγγελματικός κόσμος πέρασε πολύ δύσκολα όλη την τελευταία περίοδο με την πανδημία. Σας κατανοώ απόλυτα. Ο Δήμος μας ήταν, είναι και θα είναι δίπλα σας. Εγώ εύχομαι ειλικρινά  αυτός ο χειμώνας να είναι ο τελευταίος με covid.

Επίσης καλώ τους συμπολίτες μας να προτιμήσουν την τοπική αγορά και να στηρίξουν τους επαγγελματίες της.

Σήμερα είμαστε εδώ για να ανάψουμε όλοι μαζί το αστέρι της πόλης μας.

Απόψε έχει θέση η χαρά και η αισιοδοξία.

Και μιας και βρίσκομαι σήμερα στον Άγιο Στέφανο, στη μητρόπολη του Δήμου Διονύσου, να πω ότι είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε ιδιαίτερο βάρος στην ανάπτυξή του, με έργα που θα αλλάξουν την όψη του.

Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να τα υλοποιήσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα.

Εύχομαι χρόνια πολλά και καλά Xριστούγεννα σε εσάς και τις οικογένειές σας!!»