logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου  οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας ΔΚ Διονύσου φωταγώγησαν το χριστουγεννιάτικο καράβι τους. Ο χώρος στολίστηκε, η πλατεία φωτίστηκε και γέμισε φωνές, χαμόγελα και πολλές, πολλές ευχές. Ζεστό κρασί  και χριστουγεννιάτικα γλυκά βοήθησαν να γίνουν όλα πιο γιορτινά.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καλαφατέλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγής Λουκάτος, η εντεταλμένη Σύμβουλος κα. Γεωργία Κριεμάδη, οι αρχηγοί Δημοτικών παρατάξεων κκ. Κωστής Κουριδάκης και Νίκος Κλήμης. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Άγγελος Κατσιακίδης και Δημήτρης Αλεξανδρής. Ο Πρόεδρος της ΔΚ. Διονύσου  κ. Αναστάσιος Μπάσης καθώς και οι τοπικές σύμβουλοι κυρίες Δέσποινα Ιατρού, Πόπη Οικονομάκου. Επίσης μαζί μας ήταν ο σύμβουλος του Δημάρχου Κηφισιάς  σε θέματα ασφάλειας κ Ιωάννης Σκλάβος Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ ε.α, ο σύμβουλος του δημάρχου Διονύσου σε θέματα ασφάλειας κ. Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, ο κ. Νίκος Δακορώνιας, καθώς και οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών του Δήμου, κυρίες Κώνστα Αναστασία και Αλεξάνδρα Τόκα.

 

Συνεχίστηκε η γιορτή μας στον όμορφα Χριστουγεννιάτικο διακοσμημένο ζεστό χώρο του ΝΩΕ που συνοδεύτηκε με την εξαιρετική μουσική της Μουσικοπαρέας Διονύσου. Μας τραγούδησαν και έπαιξαν μουσική οι: κα. Κατερίνα Ψυλλάκη και οι κκ. Παντελής Παραμάνης, Αχιλλέας Βουρλιωτάκης, Αγκόπ Ιμιριάν.

  

Ευχαριστούμε την ΑΕΒΕ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΜΑΡΜΑΡΟΥ  ΔΙΟΝΥΣΟΥ  που με την χορηγία της συνετέλεσε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η εκδήλωσή μας. Τέλος ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας  που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε σε όλους χαρούμενες γιορτές με αγάπη, γεμάτες φως υγεία αισιοδοξία και με την ελπίδα ότι γρήγορα θα επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Το ΔΣ του Συλλόγου.