logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας καταδικάζει την κλιμάκωση των επιθετικών ιμπεριαλιστικών ενεργειών ενάντια στην Κούβα και το λαό της και καταγγέλλει τις προβοκατόρικες διαδηλώσεις που ετοιμάζονται από τις ΗΠΑ και την αντικουβανική μαφία για τις 15 Νοέμβρη.

Τα υπονομευτικά τους σχέδια δεν θα περάσουν γιατί ο λαός της Κούβας δεν είναι μόνος!

Είμαστε ανυποχώρητα στο πλάι  του κουβανικού λαού που  η σημασία των κατακτήσεων και των επιτευγμάτων του φαίνεται ιδιαίτερα σήμερα στις συνθήκες της πανδημίας.  Ο κουβανικός λαός παρά την επίθεση που δέχεται έχει τα χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας,  ενώ με τις ιατρικές του αποστολές εκφράζει  τη διεθνιστική αλληλεγγύη του στους δοκιμαζόμενους λαούς όλου του κόσμου.

Η ΟΓΕ στέκεται αλληλέγγυα και  χαιρετίζει τις  περήφανες γυναίκες της Κούβας. Εκφράζουμε  τη διαχρονική μας συμπαράσταση  στις συναγωνίστριές  της Ομοσπονδίας Γυναικών Κούβας μπροστά στα ιμπεριαλιστικά σχέδια που ενορχηστρώνει η Κυβέρνηση Μπάιντεν των ΗΠΑ ακολουθώντας τα χνάρια της Κυβέρνησης Τραμπ και των προηγούμενων, καθώς και των συμμάχων τους, στοχεύοντας μόνιμα στην ανατροπή της Κουβανικής επανάστασης.

Συνεχίζουμε ανυποχώρητα τον αγώνα ενάντια στο βάρβαρο εμπάργκο κατά της Κούβας

Παλεύουμε ενάντια στους αμερικανοΝΑΤΟϊκούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις επεμβάσεις