logo


Στις 9 το πρωί θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη και με 12 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου:

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση ενεργοποίησης δικαιώµατος προαίρεσης της αριθ. πρωτ. 3086/01.02.2021 µε Α∆ΑΜ 21SYMV008216530 σύµβασης για την οµάδα Α «Οργάνωση και Λειτουργία της µουσικής σχολής και λοιπών µουσικών δράσεων του ∆ήµου ∆ιονύσου» και για την οµάδα Β «Υλοποίηση εικαστικών, θεατρικών, ψυχαγωγικών και λοιπών καλλιτεχνικών επιµορφωτικών µαθηµάτων ∆ήµου ∆ιονύσου».

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση Πρακτικού Νο1 Ανοικτού Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισµού και ανάδειξη προσωρινών αναδόχων για την προµήθεια Έτοιµου Σκυροδέµατος.

ΘΕΜΑ 3ο: Χρονική παράταση σύµβασης χωρίς υπέρβαση συµβατικού αντικειµένου για υπηρεσίες αποκοµιδής βιοαποδοµήσιµων –Ογκωδών Απορριµµάτων.

ΘΕΜΑ 4ο: ΠΡΟΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ Ο.Ε. 2018.

ΘΕΜΑ 5o: Έγκριση πρακτικού No2 ∆ιαγωνισµού για την προµήθεια «∆ράσεις Ενηµέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τη διαχείριση βιοαποβλήτων» προϋπολογισµού 55.800,00€ συµ/νου του αναλογούντος ΦΠΑ, 24% και λήψη σχετικής απόφασης.

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 6ο: Απαλλαγή από προσαυξήσεις.

ΘΕΜΑ 7ο: ∆ιαγραφές χρεώσεων βεβαιωτικών καταλόγων.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ , ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 8ο: Εξειδίκευση Πίστωσης για Προµήθεια ειδών µιας χρήσης σερβιρίσµατος για τα συσσίτια των πληγέντων, για τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές στο ∆ήµο ∆ιονύσου, αρχής γενοµένης την 03η /08/2021.

ΘΕΜΑ 9ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ για την ενίσχυση των Κοινωνικών ∆οµών του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 10ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ για την ενίσχυση των Κοινωνικών ∆οµών του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 11ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την” ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.” για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 12ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την εταιρεία “ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΕΝΤΕ Α.Ε.” για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.