logo


Τρίτη επαναληπτική πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημοτικού περίπτερου στην Κοινότητα Διονύσου, επί της Λ. Μητρ. Κυδωνιών, αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου στην πρόσφατη συνεδρίασή της την Τρίτη 26 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται εδώ πως οι προηγούμενες δυο δημοπρασίες, τον περασμένο Ιούνιο και στις αρχές Οκτωβρίου, κηρύχθηκαν άγονες μια που προσήλθε μεν ενδιαφερόμενος- ένας ανά δημοπρασία- αλλά ο φάκελος και στις δυο περιπτώσεις ήταν ελλιπής, αφού έλειπαν απαραίτητα δικαιολογητικά.

Έτσι η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει σε μια τρίτη και τελευταία προσπάθεια δημοπράτησης του περίπτερου, και αν και αυτή δεν τελεσφορήσει, τότε θα πραγματοποιηθεί ανάθεση.

Σημειώνεται εδώ πως για την ανάγκη διατήρησης του περίπτερου (σ.σ. ανάμεσα στα σενάρια που δυνητικά εξετάζονται είναι και αυτό της κατάργησής του) συνηγορεί και το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Διονύσου, με επιστολή που ανέγνωσε στην Οικονομική Επιτροπή ο εντεταλμένος σύμβουλος Οικονοµικών Πόρων, Ψηφιακών Εφαρµογών και Προστασίας του Πολίτη Γ. Τσουδερός: