logo


Διαφώνησε με την πρόσφατη κοινή ανακοίνωση τριών παρατάξεων της μειοψηφίας, που προιωνίζεται “τριπλή συνεργατική ή «προεκλογική» ομάδα” αλλά δεν γνωστοποιήθηκε στην παράταξη από τον επικεφαλής, όπως τονίζει, και ανεξαρτητοποιήθηκε από τους Ανοιχτούς Ορίζοντες η Α. Στασινοπούλου, πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικών Δομών επί Διοίκησης Ζαμάνη. Η κ. Στασινοπούλου, η οποία δεν εξελέγη στην παρούσα θητεία, επέλεξε τη χθεσινή επέτειο για να δημοσιοποιήσει την ανεξαρτητοποίησή της με ανακοίνωση στο Facebook:

28 – 10 – 2021

Αγαπητές και Αγαπητοί Συμπολίτες του Δήμου Διονύσου,

Όντας κάτοικος στον Δήμο από το 1990, και μετά από έντεκα έτη που θέτω υποψηφιότητα μέσα από τους κόλπους της δημοτικής παράταξης «Διόνυσος – Ανοιχτοί Ορίζοντες», στην οποία είμαι ιδρυτικό μέλος, αλλά και έχοντας αναλάβει σημαντικές θέσεις ευθύνης στον Δήμο, μπορώ με σιγουριά να εκφράσω ότι οι τελευταίες κινήσεις και εξελίξεις της μείζονος αντιπολίτευσης με βρίσκουν πλήρως αντίθετη.

Η πρόσφατη πολυσέλιδη ανακοίνωση της αντιπολίτευσης, όταν προέρχεται και συνυπογράφεται από μια διαφαινόμενη τριπλή συνεργατική ή «προεκλογική» ομάδα, προϋποθέτει, κατ’ ελάχιστον, την πρότερη ενημέρωση των μελών, της κάθε παράταξης από τον επικεφαλής της.

Ως αναπληρωματική δημοτική σύμβουλος, και, έχοντας διατελέσει Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Κοινωνικών Δομών και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο Θέσπις» του Δήμου Διονύσου το διάστημα 2014-2019, διαφωνώ με τη συγκεκριμένη επικοινωνιακή διαχείριση της συνεργασίας αυτής, ενδοπαραταξιακά, καθώς και, ιδίως, με την προδιάθεση αυτής της σύμπραξης, ακόμα και εάν αυτή τελικώς δεν τελεσφορήσει.

Επιπροσθέτως, η παλαιότερη αντίρρησή μου σε μια αντίστοιχη εκλογική συνεργασία του 2019, δεικνύει και τους ισχυρούς λόγους της τωρινής μου ένστασης.

Αγαπητές και Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με την παρούσα ανακοίνωσή μου επιθυμώ να δηλώσω ότι διαχωρίζω την θέση μου και ανεξαρτητοποιούμαι από την δημοτική παράταξη «Διόνυσος – Ανοιχτοί Ορίζοντες».

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας!

Συνεχίζω πάντα να βρίσκομαι στο πλευρό σας και εξακολουθώ να είμαι ενεργή πολίτης.

Χρόνια Πολλά για την σημερινή Επέτειο του «ΟΧΙ», με απόλυτο σεβασμό στους προγόνους μας!

Με εκτίμηση,

Αναστασία Στασινοπούλου

Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Συντηρήτρια Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης