logo


Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί σήμερα, Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί και εφόσον υπάρξει απαρτία, ο Σύλλογος Γυναικών Αγ. Στεφάνου στα γραφεία του. Σε διαφορετική περίπτωση, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 31 Οκτωβρίου την ίδια ώρα.

Σε μήνυμά του το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί τα μέλη, τις φίλες και συνοδοιπόρους στο προηγούμενο δύσκολο διάστημα με τις “σχεδόν απάνθρωπες” λόγω πανδημίας συνθήκες.

Ο νέος κύκλος που ξανανοίγει μας χρειάζεται όλες ακόμη περισσότερο.

Ζητάμε από εσάς, τις πιστές φίλες τόσων χρόνων, που πολλές είστε από κοπέλες στηρίγματα αυτού του «οίκου» και γίναν στο διάβα και οι κόρες σας, να κρατηθούμε πάλι απ’ το χέρι και να ξαναβρούμε τα πατήματα και τους στόχους μας.

Οι ελλείψεις, οι παραλείψεις, τα λάθη, είναι αναπόσπαστο κομμάτι των εν κινήσει και εν εξελίξει οργανισμών, που χρειάζονται όμως για την ανανέωση και τη συνέχειά τους νέες ιδέες και πράξεις από φρέσκα χωρίς αγκυλώσεις μυαλά όχι κατ’ ανάγκη ηλικιακά νεαρά.

Η πείρα των μεγαλύτερων με την ορμή και τις αντοχές των νεότερων θα ήταν ο ιδανικότερος συνδυασμός, που όμως με την κόπωση των ωριμότερων από εμάς και την έλλειψη διαθέσιμου χρόνου από τις νεαρότερες δεν βοηθά στην ανανέωση πάντα των διοικητικών μελών ή των επιτροπών στις σχολές μας.

Έτσι αναγκαζόμαστε να βρισκόμαστε στις επάλξεις τις περισσότερες φορές τα ίδια πρόσωπα και να ψάχνουμε εναγωνίως τις διαδόχους μας χωρίς την προσδοκώμενη επιτυχία.

Με την ελπίδα για το αύριο που δεν περιμένει, για το καλύτερο που έρχεται και το ευχόμαστε όλες, σας περιμένουμε να ανανεώσουμε το καθιερωμένο μας ραντεβού, να κάνουμε την κριτική και την αυτοκριτική μας και να συνεχίσουμε αυτό το όραμα που μας το εμπιστεύθηκαν οι πρώτες διδάξασες με γνώση, συνεργασία, αλληλεγγύη και ελπίδα”, καταλήγει το μήνυμα του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.