logo


Δια ζώσης θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Διονύσου την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στη μία το μεσημέρι, με 6 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Κεντρική  θέση ανάμεσά τους οι προτάσεις για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το έτος 2022, υπό το νέο πρίσμα που ζητούν οι Τεχνικές Υπηρεσίες, δηλαδή αφού ληφθεί υπόψη ο κεντρικός σχεδιασμός για την πόλη.

Έτσι, στο κεφάλαιο Παρεμβάσεις σε Κοινόχρηστους Χώρους το Τοπικό Συμβούλιο Διονύσου προτείνει Παρεμβάσεις σε 5 χώρους, οκτώ Διανοίξεις τμημάτων οδών, πέντε Παρεμβάσεις Αντιπλημμυρικού Χαρακτήρα, καθώς και σειρά παρεμβάσεων, κυρίως στεγανωτικών- μονωτικών, που χαρακτηρίζονται “επείγουσες”, στο Δημοτικό Κατάστημα, στο ΚΕΠ και στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Επιπλέον, ανταποκρινόμενο σε σχετικό έγγραφο των Τεχνικών Υπηρεσιών, το Τοπικό Συμβούλιο προτείνει τη χωροθέτηση 4 σημείων για τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων, στο πλαίσιο του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ): Στο Δημοτικό Κατάστημα, στο χώρο στάθμευσης του γηπέδου ποδοσφαίρου, στη συμβολή της Μητρ. Κυδωνιών με τη Λ. Διονύσου και στο αντλιοστάσιο της οδού Αιγαίου.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

Θέμα 1ο: Αιτήσεις για παρατάσεις ταφής

Θέμα 2ο: Αίτηση για παραχώρηση χρήσης οικογενειακού τάφου

Θέμα 3ο: Σχέδιο φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων Δήμου Διονύσου- Ιεράρχηση Περιοχών χωροθέτησης

Θέμα 4ο: Αίτηση Άδειας Παράτασης Ωραρίου Μουσικής από την εταιρεία Αιολίδες ΕΕ. “Εστιατόριο Νώε”

Θέμα 5ο: Υποβολή προτάσεων εκτέλεσης έργων και μελετών για την κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το έτος 2022

Θέμα 6ο: Προτάσεις προς συζήτηση από την Τοπική Σύμβουλο κα Κ. Οικονομάκου