logo


Με 11, διαδικαστικά,  θέματα θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη στις 9 το πρωί την Τρίτη 19 Οκτωβρίου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου:

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: ∆ιαβίβαση για την έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής για την «Προµήθεια Παροχής Υπηρεσίας Πλυσίµατος – Καθαρισµού Μεταφορικών Μέσων».

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση Πρακτικού Ανοικτού Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισµού για την απόρριψη της προσφοράς και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την παροχή Υπηρεσιών ∆ιαχείρισης Εκτυπωτικού Εξοπλισµού για έξι έτη.

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηµατικού Εντάλµατος Προπληρωµής για ∆απάνες Τελών Κυκλοφορίας Οχηµάτων του ∆ήµου ∆ιονύσου για το έτος 2022.

ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΘΕΜΑ 4ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασµού εσόδων-εξόδων µηνός ΙΟΥΝΙΟΥ 2021.

ΘΕΜΑ 5ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασµού εσόδων-εξόδων µηνός ΙΟΥΛΙΟΥ 2021.

ΘΕΜΑ 6ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασµού εσόδων-εξόδων µηνός ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021.

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης τµήµατος οδού Εργασίας στη ∆.Κ. Αγ. Στεφάνου.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ , ΠΟΛ. & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 8ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ για την ενίσχυση των Κοινωνικών ∆οµών του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 9ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ για την ενίσχυση του Ωδείου και της Παιδικής Χορωδίας του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 10ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 11ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την VITTOS FAMILY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.