logo


Με τηλεδιάσκεψη και με 9 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου αύριο Τρίτη 5 Οκτωβρίου, στις 9 το πρωί.

Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται:

*Η ανακήρυξη μετά από συνοπτικό διαγωνισμό του προσωρινού αναδόχου για την οργάνωση και υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη διαχείριση βιοαποβλήτων αρχικού προϋπολογισμού 55.800 ευρώ. Οι δράσεις θα απευθύνονται σε δημότες, σχολεία, επαγγελματίες, Συλλόγους κ.λπ. αναφορικά με τη διαλογή ανακυκλώσιμων υλικών στην πηγή, και αποτελούν το τρίτο υποέργο στην πράξη με τίτλο “Ανάπτυξη δικτύου χωριστής συλλογής βιοαποβλήτων ∆ήµου ∆ιονύσου”, για την οποία ο Δήμος έχει επιτύχει χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΥΜΕΠΕΡΑΑ). Τα άλλα δυο υποέργα αφορούν στην προμήθεια καφέ κάδων και σάκων για τη συλλογή βιοαποβλήτων, καθώς και μηχανικού εξοπλισμού για τη διαχείρισή τους. Ο επιλεγείς ανάδοχος για τις δράσεις προσέφερε το ποσόν των 54800 ευρώ.

*Επιπλέον, παράταση 6 μηνών, μέχρι τον Απρίλιο του 2022, ζητεί η Τεχνική Υπηρεσία και ο Αντιδήμαρχος Στ. Κριεμάδης για το έργο της κατασκευής αγωγού ύδρευσης στον παράδρομο της Εθνικής Οδού. Το έργο οφείλεται σε συνεχόμενες βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης της περιοχής από τις οποίες απειλείται η εύρυθμη λειτουργία των παρόδιων επιχειρήσεων, έχει ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021 και καλύπτεται από Ίδιους Πόρους. Η προθεσμία ολοκλήρωσής του λήγει στις 29 Οκτωβρίου 2021, εντούτοις δεν έχει καν ξεκινήσει, υπογραμμίζει στην εισήγησή του ο Αντιδήμαρχος, επειδή δεν έχει ακόμη χορηγηθεί η αιτούµενη άδεια εκσκαφής και δεν έχει εγκριθεί η υποβληθείσα κυκλοφοριακή µελέτη, παρά το γεγονός πως έχουν κατατεθεί όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στη Νέα Οδό.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση Πρακτικού Συνοπτικού ∆ιαγωνισµού για τις ∆ράσεις Ενηµέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τη διαχείριση βιοαποβλήτων συνολικού προϋπολογισµού 55.800,00€ συµ/νου του αναλογούντος ΦΠΑ, 24% και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 2ο: ∆ιαβίβαση για την έγκριση πρωτόκολλων οριστικής παραλαβής των υπηρεσιών για την παροχή «Συντήρηση και προµήθεια αναλωσίµων φωτοτυπικών µηχανηµάτων µάρκας TOSHIBA».

ΘΕΜΑ 3ο: ∆ιαβίβαση για την έγκριση πρωτόκολλων οριστικής παραλαβής των υπηρεσιών για την «Προµήθεια Παροχής Υπηρεσίας Πλυσίµατος -Καθαρισµού Μεταφορικών Μέσων».

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 4ο: Άνοιγµα νέων λογαριασµών σε Τραπεζικά Ιδρύµατα.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ , ΠΟΛ. & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 5ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ” για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 6ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την ΠΕΝΤΕ Α.Ε. “ΓΑΛΑΞΙΑΣ” για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 7ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την ∆ΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 8ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙ∆Ι” ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΩΣΗ Ν.Π.Ι.∆. ΜΗ ΚΕΡ∆ΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

∆ΙΕΥΘΥΝΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση παράτασης προθεσµίας εκτέλεσης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ Υ∆ΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑ∆ΡΟΜΟ ΤΗΣ Ε.Ο.».