logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Επιτροπή Ποιότητας Zωής της 21/9/2021 ο επικεφαλής τής παράταξής μας, 𝚱𝛚𝛔𝛕ής 𝚱𝛐𝛖𝛒𝛊𝛅ά𝛋𝛈ς, έθεσε επιτακτικά  ερωτήματα 𝛄𝛊𝛂 𝛕𝛈𝛎 𝛑𝛂𝛒ά𝛎𝛐𝛍𝛈 𝛂𝛑ό𝛉𝛆𝛔𝛈 𝛍𝛑άζω𝛎 𝛋𝛂𝛊 𝛑𝛒𝛐ϊό𝛎𝛕𝛚𝛎 𝛆𝛋𝛔𝛋𝛂𝛗ώ𝛎, στο τέρμα τής οδού Χανίων στον Αγ. Στέφανο.

Η απάντηση από τους παρευρισκόμενους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους τής διοίκησης ήταν ότι δεν γνώριζαν (ή… προσποιήθηκαν ότι δεν γνωρίζουν) και δεσμεύτηκαν να ενημερώσουν.

Στο Δημοτικό συμβούλιο της 28/9/2021, επαναφέραμε το σοβαρό αυτό θέμα 𝛕𝛈ς 𝛅𝛈𝛍𝛊𝛐𝛖𝛒𝛄ί𝛂ς 𝛎έ𝛐𝛖 𝛍𝛑𝛂𝛇ό𝛕𝛐𝛑𝛐𝛖 (𝛘𝛚𝛍𝛂𝛕𝛆𝛒ής) στον Αγ. Στέφανο.

Όμως και πάλι, ο Δήμαρχος και οι Αρμόδιοι Αντιδήμαρχοί του, επέλεξαν την πάγια τακτική τους:

Έ𝝼𝞃𝝴𝞆𝝼𝝶 𝞂𝝸𝞈𝝿ή 𝝹𝝰𝝸 𝝰𝝿𝝰𝝽ί𝞈𝞂𝝶 𝞂𝞃𝝸ς 𝝴𝞀𝞈𝞃ή𝞂𝝴𝝸ς 𝝻𝝰ς

Το ερώτημα που προκύπτει είναι:

𝚷𝛐𝛊𝛐𝛖ς 𝛋𝛂𝛌ύ𝛑𝛕𝛐𝛖𝛎 𝛂𝛖𝛕ή 𝛕𝛈 𝛗𝛐𝛒ά;

Πραγματικά, αναρωτιόμαστε, πλέον, ποιες οι συγγένειες και οι διαφορές μεταξύ τών καταπατητών της  γης και των «καταπατητών»  της εξουσίας…

Η Παράταξη «ΕΥΠΟΛΙΣ-Συνεργασία Δημοτών Δήμου Διονύσου» ΑΠΑΙΤΕΙ εκ νέου, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, από τον Δήμαρχο Διονύσου, 𝛕𝛈𝛎 𝛑𝛒𝛐𝛔𝛋ό𝛍𝛊𝛔𝛈 𝛔𝛕𝛐 𝚫𝛈𝛍𝛐𝛕𝛊𝛋ό 𝚺𝛖𝛍𝛃𝛐ύ𝛌𝛊𝛐 𝛕𝛚𝛎 𝛂𝛑𝛂𝛊𝛕𝛐ύ𝛍𝛆𝛎𝛚𝛎  𝛆𝛄𝛋𝛒ί𝛔𝛆𝛚𝛎 𝛄𝛊𝛂 𝛕𝛈 𝛌𝛆𝛊𝛕𝛐𝛖𝛒𝛄ί𝛂 ό𝛌𝛚𝛎 𝛕𝛚𝛎 𝛆𝛄𝛋𝛂𝛕𝛂𝛔𝛕ά𝛔𝛆𝛚𝛎 𝛘ώ𝛒𝛚𝛎 𝛂𝛑ό𝛒𝛒𝛊𝛙𝛈ς 𝛂𝛅𝛒𝛂𝛎ώ𝛎 𝛖𝛌𝛊𝛋ώ𝛎.

𝝜𝝿𝝰𝞀𝝰𝝼𝝾𝝻ί𝝰 𝝹𝞀𝝰𝞃ά𝝴𝝸 𝞆𝞀ό𝝼𝝸𝝰 𝝹𝝰𝝸 𝝿𝞀έ𝝿𝝴𝝸𝝴𝝿𝝸𝞃έ𝝺𝝾𝞄ς- 𝝼𝝰 𝞂𝞃𝝰𝝻𝝰𝞃ή𝞂𝝴𝝸

Ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων είναι προ των πυλών στον Δήμο μας. Μετά από τις τελευταίες πυρκαγιές και ειδικά, σε περιοχές όπου απερίσκεπτα έχουν εναποτεθεί υλικά , τα οποία αν παρασυρθούν θα εντείνουν το πρόβλημα, απειλώντας ανθρώπινες ζωές και περιουσίες τών κατοίκων.

Φίλες και Φίλοι,

Οι μηδενιστικές και απαθείς συμπεριφορές τού Δημάρχου προς την Αντιπολίτευση, είναι απλώς (ένα ακόμη) σύμπτωμα μιας βαθύτατα αντιδημοκρατικής και αυταρχικής Δημοτικής Αρχής.

Ο πήχυς των επιδιώξεών τους δεν μπορεί να ανέβει ψηλότερα από την ψηφοθηρία, την επανεκλογή τους, την ηδονή της εξουσίας και την κενολογία. Είναι το μέγιστο που μπορούν να φιλοδοξήσουν.

𝝨𝞃𝝸ς 𝝿𝞀𝝾𝞂𝝴𝞆𝝴ίς 𝝴𝝹𝝺𝝾𝝲ές, 𝝾𝝸 𝝙𝝶𝝻ό𝞃𝝴ς 𝝷𝝰 𝞃𝝸𝝻𝞈𝞀ή𝞂𝝾𝞄𝝼 𝝿𝝰𝞀𝝰𝝳𝝴𝝸𝝲𝝻𝝰𝞃𝝸𝝹ά 𝞃𝝶𝝼 𝝸𝞃𝝰𝝻ό𝞃𝝶𝞃𝝰 𝞃𝞈𝝼 𝝺ό𝝲𝞈𝝼 𝝹𝝰𝝸 𝝹𝞄𝞀ί𝞈ς 𝞃𝞈𝝼 έ𝞀𝝲𝞈𝝼 𝝰𝞄𝞃ής 𝞃𝝶ς 𝝙𝝶𝝻𝝾𝞃𝝸𝝹ής 𝝖𝞀 𝞆ής.