logo


Στο χώρο μπροστά από το Πολιτιστικό Κέντρο της Κοινότητας Διονύσου, χθες Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, μέλη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης οργάνωσαν εκδήλωση στη μνήμη της Μόσχας Φραγκάκη, ιδρυτικού μέλους, υπεύθυνης και εθελόντριας στη Βιβλιοθήκη επί 20 χρόνια, που χάθηκε τον περασμένο Ιούνιο. Σχετική είναι η ανάρτηση στο facebook:

Σήμερα το πρωί, έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο Διονύσου,  πραγματοποιήθηκε τιμητική εκδήλωση στη μνήμη της Μόσχας Φραγκάκη, ιδρυτικό μέλος της Βιβλιοθήκης, εθελόντρια για 20 χρόνια και τέως υπεύθυνή της!

Την εκδήλωση οργάνωσαν μέλη της σταθερής ομάδας της Βιβλιοθήκης και παραβρέθηκαν η οικογένειά της, συγγενείς και φίλοι της, εθελοντές και μέλη της Βιβλιοθήκης, ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σπύρος Αρνής, η Προϊσταμένη του τμήματος Διαβούλευσης και Εθελοντισμού Σέβη Χόνδρου, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Καλλιόπη Οικονομάκου και Θεόδωρος Κατσανεβάκης και η γραμματέας της Κοινότητας Διονύσου Κατερίνα Χατζηδάκη.

Μοιραστήκαμε μνήμες και εμπειρίες, μιλήσαμε για το έργο και την παρακαταθήκη που μας άφησε και συζητήσαμε και για μελλοντικά σχέδια εξέλιξης και αξιοποίησης της Βιβλιοθήκης. Όλα σε κλίμα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης.

Το κέρασμα που ακολούθησε ήταν προσφορά της Αντιδημαρχίας Παιδείας, συμπληρωμένο από τις εθελόντριες και μέλη της Βιβλιοθήκης.

Όταν επιτρέψουν οι συνθήκες και επιστρέψουμε στην κανονικότητα, η Βιβλιοθήκη θα οργανώσει αφιέρωμα στη ζωή και το έργο της!

 Σ.σ. Η φωτογραφία του κειμένου είναι από το site kythera.news.gr