logo


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την πρόθεσή του να δοθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου το όνομα της επί πολλά χρόνια Υπεύθυνης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου, αείμνηστης Μόσχας Φραγκάκη, εξήγγειλε ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, στο πλαίσιο τιμητικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 19/9 στη μνήμη της, στο Πολιτιστικό Κέντρο Διονύσου.

Σημειώνεται ότι η Μόσχα Φραγκάκη υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Βιβλιοθήκης, εθελόντρια για 20 χρόνια και πρώην υπεύθυνή της.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν η υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χριστίνα Γιαννέτου και μέλη της ομάδας της Βιβλιοθήκης ενώ παραβρέθηκαν η οικογένειά της, συγγενείς και φίλοι της, εθελοντές και μέλη της Βιβλιοθήκης, ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σπύρος Αρνής, η Προϊσταμένη του τμήματος Διαβούλευσης και Εθελοντισμού Σέβη Χόνδρου, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Διονύσου Καλλιόπη Οικονομάκου και Θεόδωρος Κατσανεβάκης καθώς και η γραμματέας της Κοινότητας Διονύσου Κατερίνα Χατζηδάκη.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης. όλοι οι παρευρισκόμενοι μοιράστηκαν μνήμες και εμπειρίες, συζήτησαν για το έργο της Μόσχας Φραγκάκη και την παρακαταθήκη που άφησε καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια εξέλιξης και αξιοποίησης της Βιβλιοθήκης.