logo


Το Κέντρο Πολιτισμού «Χορεύρεσις» και ο Δήμος Διονύσου σας προσκαλούν σε ένα Διήμερο Πολιτισμού και Παράδοσης, στο πλαίσιο των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ 2021.

— Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20:30 στο ΤΥΠΕΤ Αγίου Στεφάνου, μουσικοχορευτική παράσταση με τον τίτλο “Όλα τ’ αστέρια τ’ ουρανού”. Συμμετέχουν οι μαθητές του Κέντρου Πολιτισμού “Χορεύρεσις”, παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

— Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20.30 στο ΤΥΠΕΤ Αγίου Στεφάνου, συναυλία παραδοσιακής μουσικής με τον τίτλο “Όλη η Ελλάδα σε έναν κύκλο” με τους “Χοροσταλίτες”.

Παίζουν οι μουσικοί:

— Βασίλης Μεσσαριτάκης – κρουστά, τσαμπούνα, μαντούρα, τραγούδι

— Φάνης Φωτόπουλος – κλαρίνο, φλογέρα, τρομπέτα, μπουζούκι, τραγούδι

— Χρήστος Κώστας – βιολί

— Ευδοκία Μωραΐτη – τραγούδι, ζίλιες, κουτάλια, μπεντίρ

— Λεωνίς Ρεμούνδου – λαούτο, φωνητικά

— Δημήτρης Μπαρμπαγιάννης – κιθάρα, ακορντεόν, τραγούδι

— Μανώλης Παπαδομαρκετάκης – λύρα Κρήτης, τραγούδι

— Λευτέρης Φραγκιουδάκης – λαούτο

— Χρήστος Συρανίδης – λύρα Πόντου, τραγούδι

— Παντελής Νικολαΐδης – νταούλι

Είσοδος Δωρεάν (μόνο με προσκλήσεις)

Κατά την προετοιμασία και διεξαγωγή της εν λόγω πολιτιστικής εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, ενώ η είσοδος των θεατών θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με προσκλήσεις, οι οποίες θα διατεθούν από το Κέντρο Πολιτισμού “Χορεύρεσις” και για περιορισμένο αριθμό καθήμενων .

Για να λάβετε την πρόσκλησή σας, παρακαλούμε να στείλετε email στο chorevresis@gmail.com με το ονοματεπώνυμό σας, ημερομηνία πολιτιστικής εκδήλωσης και αριθμό προσκλήσεων.

Κατά την είσοδό σας στο ΤΥΠΕΤ Αγίου Στεφάνου και κατά τη διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και δεν επιτρέπεται να μετακινείτε τις καρέκλες.

Αντί εισιτηρίου, θα υπάρχει στην είσοδο κουτί, με στόχο την οικονομική ενίσχυση Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας και σας παρακαλούμε να ενισχύσετε και να επικοινωνήσετε αυτή την προσπάθεια.

Πληροφορίες: 210 8140327 – 6974 644474