logo


ANAKOINΩΣH

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εθελοντών  Πολιτικής Προστασίας Δ.Κ. Διονύσου θα ήθελε να κοινοποιήσει στην Δημοτική Αρχή του τόπου μας, στους φίλους και τις φίλες του Συλλόγου αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας τα παρακάτω:

-Συναισθανόμενοι την τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή αλλά και την οδύνη των άμεσα πληγέντων από τις πυρκαγιές που έπληξαν τον δήμο μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, με κόστος ακόμα και ανθρώπινων ζωών, έστω και έμμεσα, εκφράζουμε την απόλυτη αντίθεσή μας στη φετινή διεξαγωγή των Διονυσίων τόσο για ηθικούς όσο και για οικονομικούς λόγους.

-Ενημερωθήκαμε ότι ο Δήμος Διονύσου προτίθεται να προκηρύξει έρανο – καθόλη την διάρκεια των Διονυσίων – για την οικονομική ενίσχυση των Συλλόγων Πολιτικής Προστασίας, αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό την προσφορά τους στο δήμο μας. Ευχαριστούμε θερμά για την πρωτοβουλία σας να υποστηρίξετε τις προσπάθειες των Συλλόγων μας. Θα προτιμούσαμε να διαθέσετε το ποσό που θα συγκεντρώσετε για την ανακούφιση των πληγέντων.

– Τα πυροσβεστικά οχήματα του Συλλόγου μας θα είναι σε απόλυτη ετοιμότητα για άμεση επέμβαση  όπου και όποτε παραστεί ανάγκη.

                                                                                                                   Διόνυσος 27/8/2021

Εκ μέρους του Δ.Σ του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Πιτιανούδης