logo


Με τρία θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Διονύσου την Τρίτη 8 Ιουνίου στις 11 το πρωί. Ανάμεσά τους, έρχεται μετά και από την πρόσφατη απόσυρσή του για περαιτέρω- και επιτόπια- εξέταση από μηχανικούς και αιρετούς του Δήμου, η κοπή τριών μεγάλων πλατανιών στο πλαίσιο της κατασκευής του αντιπλημμυρικού έργου στο Βρυσάκι, στον Άγ. Στέφανο, που εκτελείται από την Περιφέρεια Αττικής. Το θέμα, υπενθυμίζεται, έχει αναδειχθεί από την παράταξη “Εύπολις”, που εκτός από την αποτροπή της κοπής των δεκάδων-52!- δέντρων που προβλέπει η μελέτη της Περιφέρειας, από την πρώτη στιγμή προτείνει και εναλλακτικούς- πιο σύγχρονους και φιλικούς στο περιβάλλον- τρόπους κατασκευής του έργου. Σχετικό τεχνικό υπόμνημα μάλιστα έχει υποβάλει στη Δημοτική Αρχή το στέλεχος της παράταξης και πολιτικός μηχανικός, Διδάκτωρ στο ΕΜΠ στην υδρολογία, Δ. Ζαρρής:

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

Ενημερώσεις- Ανακοινώσεις

ΘΕΜΑ 1ο: Εξέταση αιτημάτων για κλάδεμα και κοπή δέντρων.

ΘΕΜΑ 2ο: Παραχώρηση χώρου στάσης – στάθμευσης οχήματος ΑΜΕΑ επί του οδοστρώματος της οδού Πάρνηθος της Δ.Κ. Κρυονερίου, μεταξύ των οδών Λεωφ. Κρυονερίου και Σολωμού.

ΘΕΜΑ 3ο: Διαβίβαση αιτήματος για την κοπή δέντρων στα πλαίσια κατασκευής του έργου: Κατασκευή ομβρίων υδάτων και διευθέτηση ρέματος ΒΡΥΣΑΚΙ”, για την αντιπλημμυρική προστασία της Δ.Κ. Αγ. Στεφάνου.