logo


Την Τρίτη 1 Ιουνίου θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου, με 9 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Αυτή η συνεδρίαση δεν θα είναι και η μοναδική μέσα στην επόμενη εβδομάδα μια που, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν τόσο ο Δήμαρχος Γ. Καλαφατέλης όσο και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Στ. Κριεμάδης, η Οικονομική Επιτροπή θα χρειαστεί να προχωρήσει σε σειρά κατεπειγουσών συνεδριάσεων ώστε να εγκρίνει την υποβολή 6 προτάσεων για ισάριθμα έργα στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ. Υπενθυμίζεται πως τέτοια κατεπείγουσα συνεδρίαση, για την υποβολή δυο ακόμη προτάσεων στο ΤΡΙΤΣΗΣ, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Μαΐου το απόγευμα, χωρίς να συμμετέχει κανείς εκπρόσωπος από τις παρατάξεις της μειοψηφίας.

Στην Ημερήσια Διάταξη της προσεχούς Τρίτης περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:

Η πίστωση για τη συναυλία λήξης του σχολικού έτους για τη Μουσική Σχολή Διονύσου, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουνίου με την παρουσία μόνο των γονιών των μαθητών στον παλιό Σταθμό του Τρένου, στο Διόνυσο, και θα καλυφθεί από τις ετήσιες συμβάσεις του Δήμου.

Η έγκριση των απολογισμών τριών χρήσεων- 2017, 2018, 2019- για τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως έχουν ψηφισθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής τον περασμένο Φεβρουάριο.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 1ο: Εξειδίκευση πίστωσης για την υλοποίησης της συναυλίας λήξης της Μουσικής Σχολής ∆ήµου ∆ιονύσου για την εκπαιδευτική χρονιά 2020 – 2021.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση οικονοµικών απολογισµών των ετών χρήσης 2017, 2018 και 2019 του ΝΠ∆∆, Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης ∆ήµου ∆ιονύσου.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 3ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηµατικού εντάλµατος προπληρωµής του υπαλλήλου του ∆ήµου Σαρκίρη Ιωάννη και έγκριση απόδοσης λογαριασµού.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση πρακτικού οριστικής κατακύρωσης αποτελέσµατος συνοπτικού διαγωνισµού και ανακήρυξη µειοδότη για την «Προµήθεια Τροφών για αδέσποτα ζώα ∆ήµου ∆ιονύσου».

ΘΕΜΑ 5ο: Συµµόρφωση µε την υπ’ αριθ. 905/2021 απόφαση της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών για την προµήθεια ηλεκτρολογικών ειδών του ∆ήµου ∆ιονύσου και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 6ο: ∆ιαβίβαση για την έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής των υπηρεσιών για την παροχή «Συντήρηση και προµήθεια αναλωσίµων φωτοτυπικών µηχανηµάτων µάρκας TOSHIBA».

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ ΤΜ. ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 7ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασµού εσόδων-εξόδων µηνός ΜΑΡΤΙΟΥ 2021.

ΘΕΜΑ 8ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασµού εσόδων-εξόδων µηνός ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021.

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ ΤΜ. ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 9ο: ∆ιαγραφές χρεώσεων βεβαιωτικών καταλόγων.