logo


Αύριο Παρασκευή 23 Απριλίου στις 8 το βράδυ θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου, με 10 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Οι εισηγήσεις και τα σχετικά με το κάθε θέμα εστάλησαν πριν από λίγη ώρα, σήμερα Πέμπτη 22/4- και είναι απολύτως φυσικό: Εδώ και ενάμιση μήνα περίπου, η Επιτροπή στερείται παντελώς γραμματειακής υποστήριξης, ενώ εδώ και 20 ημέρες και πρακτικογράφου, μια που ο τελευταίος βρίσκεται σε καραντίνα από τις 10 Απριλίου. Το πρόβλημα εμποδίζει, όπως γίνεται αντιληπτό, την καλή λειτουργία της Σχολικής Επιτροπής αλλά και τη δουλειά της Προέδρου Τ. Κώνστα, με το επιπλέον δεδομένο πως τις προηγούμενες ημέρες κλήθηκε να συγκεντρώσει μόνη της όγκο εγγράφων και δικαιολογητικών κατόπιν σχετικών αιτημάτων και του Επιτρόπου και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, χωρίς καμιά απολύτως υπηρεσιακή βοήθεια. Η έλλειψη υποστήριξης του Νομικού Προσώπου είναι εδώ και καιρό σε γνώση της Δημοτικής Αρχής, εντούτοις η τελευταία σε καμιά ενέργεια δεν έχει προχωρήσει, έτσι ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν την αυριανή συνεδρίαση είναι και αυτό για την τήρηση των πρακτικών των συνεδριάσεων της Επιτροπής.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

  1. Έγκριση ποσού και διάθεση πίστωσης για αγορά και τοποθέτηση κλιματιστικών μονάδων στο Λύκειο Δροσιάς
  2. Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση ποσού και διάθεση πίστωσης για ηλεκτρολογικές εργασίες στον εξωτερικό χώρο του Γυμνασίου Λυκείου Αγίου Στεφάνου.
  3. Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση ποσού και διάθεση πίστωσης για εργασίες καλωδίωσης internet και αγορά απαραίτητου υλικού στις αίθουσες του Γυμνασίου και Λυκείου Αγίου Στεφάνου
  4. Εκτίμηση αναγκαιότητας για αποκατάσταση φωτισμού στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του ΕΠΑΛ Διονύσου.
  5. Λήψη απόφασης για εξουσιοδότηση στον Αντιπρόεδρο για αγορά και τοποθέτηση σκιάστρων (κουρτινών σκίασης) στο ΕΠΑΛ Διονύσου.
  6. Εκτίμηση αναγκαιότητας για υδραυλικές εργασίες στο Γυμνάσιο Άνοιξης
  7. Εκτίμηση αναγκαιότητας για εργασίες επισκευής και συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού στο Γυμνάσιο Άνοιξης
  8. Εκτίμηση αναγκαιότητας για τοποθέτηση κλιματιστικών μονάδων στο Λύκειο Κρυονερίου
  9. Λήψη απόφασης περί τήρησης των πρακτικών των συνεδριάσεων της Σχολικής Επιτροπής
  10. Έγκριση ποσού και διάθεση πίστωσης για προμήθεια γραφικής ύλης έκδοση φωτοαντιγράφων και ψηφιοποίηση αρχείου της Σχολικής Επιτροπής