logo


Με 13 θέματα, που στη συντριπτική τους πλειονότητα αφορούν στη διάθεση πίστωσης για επισκευές, εργασίες συντήρησης και προμήθειες ειδών σε σχολεία της πόλης, θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη αύριο Τρίτη 6 Απριλίου στις 7.30 το βράδυ η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου. Ανάμεσά τους και η έκτακτη επιχορήγηση 500 ευρώ προς το 1ο Δημοτικό Διονύσου, μετά από σχετικά αίτημα του Σχολείου. Το εν λόγω Σχολείο, στο πλαίσιο διεθνούς συνεργασίας με σχολεία του εξωτερικού, υλοποιεί 8 projects, σχετικά με τη λαϊκή παράδοση, τον αθλητισμό, την ιστορία, το περιβάλλον, τους έφηβους στοχεύοντας στη διαμόρφωση μιας νέας εκπαιδευτικής κουλτούρας. Για τις δράσεις θα απαιτηθούν αναμνηστικά ως αποδεικτικά μέσα προς το Βρετανικό Συμβούλιο για την επικείμενη επανδιαπίστευησ οτυ σχολείου ως διεθνούς (International School).

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

Θέμα 1: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού, σύμφωνα με την απόφαση 21/2021 για υδραυλικές εργασίες στο 1ο Νηπιαγωγείο Κρυονερίου.

Θέμα 2: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού, υδραυλικές εργασίες στο 2ο Δημοτικό Κρυονερίου.

Θέμα 3: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για επισκευή στρωμάτων στο ολοήμερο τμήμα του 1ου Νηπιαγωγείου Άνοιξης.

Θέμα 4: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού, για ετήσια συντήρηση καυστήρων και τοποθέτηση φίλτρων πετρελαίου στις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου.

Θέμα 5: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αγορά Η/Υ για το 1ο και 3ο Νηπιαγωγείο Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 6: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αγορά Η/Υ για το 4ο Νηπιαγωγείο Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 7: Αποδοχή δωρεάς εξοπλισμού στο Νηπιαγωγείο Ροδόπολης από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Θέμα 8: Αποδοχή δωρεάς αντισηπτικών- απολυμαντικών και καθαριστικών από τον κ. Κ.Α.

Θέμα 9: Επιστροφή Ε.Κ.Ε. και Β.Κ.Ε για τη Σύμβαση 423/21.03.2019 με την Εταιρεία Ανδρέας Αλ. Σκουριάς.

Θέμα 10: Επιστροφή εγγυητικής καλής εκτέλεσης στην Εταιρεία Αθηνά Παπαγεωργίου και ΣΙΑ ΕΕ.

Θέμα 11: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για επισκευή εξωτερικών ρωγμών στο 1ο Νηπιαγωγείο Κρυονερίου.

Θέμα 12: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για την έκτακτη επιχορήγηση στο 1ο Δημοτικό Διονύσου.

Θέμα 13: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για πληρωμή τιμολογίου στην Εταιρεία isispc για το 1ο Νηπιαγωγείο Κρυονερίου.