logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να ενεργοποιήσει για πρώτη φορά την ενότητα ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου www.dionysos.gr, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης με ηλεκτρονική επιστολή που έστειλε τη Δευτέρα 5 Απριλίου προς τους Επικεφαλής των 5 Δημοτικών Παρατάξεων της μειοψηφίας καθώς και τους δύο (2) Ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους, η οποία κοινοποιείται και στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφία Κατσίγιαννη.   

Ακολουθεί η σχετική επιστολή: 

“ΠΡΟΣ:
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ & ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

1) κ.Διονύση Ζαμάνη (Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες)
2) κ.Κωνσταντίνο Κουριδάκη (Εύπολις)
3) κ.Χρήστο Τσεβά (Η Πόλη μας, το Σπίτι μας)
4) κ.Τεύκρο Παντέλογλου (Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσου)
5) κ.Νικόλαο Κλήμη (Μαζί για τον Διόνυσο)
6) κ. Δημήτρη Ράικο
7) κ. Μαρία Στυλιανού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

κ. Σοφία Κατσίγιαννη

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο του πλουραλισμού και της δυνατότητας των πολιτών να έχουν πρόσβαση σε όλες τις απόψεις των Δημοτικών Παρατάξεων (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης) καθώς και των Ανεξάρτητων Δημοτικών Συμβούλων, εφόσον το επιθυμείτε θα μπορούν πολύ σύντομα να εμφανίζονται στην υποενότητα ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ της Ενότητας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ της ιστοσελίδας του Δήμου Διονύσου, τα πιο κάτω στοιχεία:

1) Στοιχεία επικοινωνίας Δημοτικών Παρατάξεων και Ανεξάρτητων Δημοτικών Συμβούλων (τηλέφωνα, emails κ.λπ.).
2) Ενεργοί σύνδεσμοι Ιστοσελίδων και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης Δημοτικών Παρατάξεων και Ανεξάρτητων Δημοτικών Συμβούλων, προκειμένου να μπορούν οι πολίτες να έχουν πρόσβαση και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου σε Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου και άλλες ενημερώσεις.

Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η απευθείας ανάρτηση Ανακοινώσεων στην ιστοσελίδα του Δήμου αφορά παγίως στην εκάστοτε Διοίκηση. Στην περίπτωση των  Δημοτικών Παρατάξεων και των Ανεξάρτητων Δημοτικών Συμβούλων δεν μπορεί να έχει εφαρμογή  για λόγους που πιστεύουμε ότι κατανοείτε (τυχόν πρόκληση σύγχυσης σε δημότες, πιθανές νομικές συνέπειες κ.λπ.).

Σε κάθε περίπτωση η υποσελίδα ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ θα τυγχάνει προβολής, σε τακτά χρονικά διαστήματα, και μέσα από τη σελίδα του Δήμου Διονύσου στο Facebook.

Σύμφωνα με τα πιο πάνω, θα σας παρακαλέσω εντός των επόμενων ημερών να μας αποστείλετε στη διεύθυνση dimsxeseis@dionysos.gr όσα από τα πιο πάνω στοιχεία έχετε διαθέσιμα, προκειμένου να τα ενσωματώσουμε στη σελίδα ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

Τυχόν συμπλήρωση ή διόρθωση των στοιχείων θα μπορεί να γίνεται οποτεδήποτε.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία σας.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Καλαφατέλης
Δήμαρχος Διονύσου”