logo


Τέσσερα τα θετικά, επί συνόλου 347 δειγμάτων, στον έλεγχο για κορονοϊό με rapid test, που πραγματοποιήθηκε από συνεργείο του ΕΟΔΥ χτες Παρασκευή 2 Απριλίου στον Άγ. Στέφανο. Συνολικά, και από τα τέλη Δεκεμβρίου οπότε ξεκίνησαν οι περιοδικοί έλεγχοι στο Δήμο Διονύσου, έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 2100 rapid tests. Ο μεγαλύτερος αριθμός θετικών δειγμάτων σε αντίστοιχο έλεγχο είχε σημειωθεί στις 5 Ιανουαρίου, όταν σε σύνολο 439 rapid tests είχαν βρεθεί 20 θετικά. Σχετικό το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

Κατά τον έλεγχο ταχείας ανίχνευσης Covid-19 για πεζούς, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2/4 από τις 10:00 έως τις 15:00 στο Δήμο Διονύσου, και συγκεκριμένα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στον Άγιο Στέφανο, μετά από ενημέρωση του ΕΟΔΥ προς το Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη, ανακοινώνεται ότι πραγματοποιήθηκαν 347 rapid test ενώ προέκυψαν μόλις 4 θετικά δείγματα.

Ο Δήμος Διονύσου, σε μία περίοδο ραγδαίας έξαρσης της πανδημίας, εξακολουθεί, σύμφωνα με τους προληπτικούς ελέγχους, να έχει ελεγχόμενο αριθμό κρουσμάτων. Η μεγάλη προσπάθεια όλων των συμπολιτών μας, επιβάλλεται να συνεχιστεί χωρίς κανένα εφησυχασμό, μέχρι να νικήσουμε τον ιό.