logo


Η θεομηνία της “Μήδειας” έφερε σήμερα Σάββατο 6 Μαρτίου την ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη της «Δύναμης Ευθύνης για τον Διόνυσο» για άλλους τρεις τοπικούς συμβούλους στον Άγ. Στέφανο. Οι Ευ. Χαμοπούλου, Ευ. Πολιτάκη και Χρ. Σταμούλης, με κοινό τους κείμενο, καταδικάζουν συγκεκριμένες παραλείψεις και ενέργειες αντιμετώπισης της κακοκαιρίας από τη Δημοτική Αρχή, με τις οποίες «πληγώθηκαν ανεπανόρθωτα η αξιοπιστία της και οι διακηρύξεις της περί διαφάνειας και ηθικού πλεονεκτήματος». Απευθυνόμενοι επιπλέον στο Δήμαρχο του καταλογίζουν πως δεν έπραξε τίποτα για την ενίσχυση των Κοινοτήτων, ενώ αγνοούσε συστηματικά υποδείξεις για διόρθωση της πορείας της παράταξης.

Μετά από την κατακραυγή και την οργή του κόσμου εξαιτίας της “Μήδειας», τονίζουν στο κοινό κείμενό τους οι τρεις τοπικοί σύμβουλοι, δεν βρέθηκε κανείς αρμόδιος να κάνει την αυτοκριτική του, να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραιτηθεί.

Οι ίδιοι, υπογραμμίζουν πως έκαναν ό, τι μπορούσαν,  ζητούν ειλικρινά συγγνώμη από όσους κινδύνεψαν, ταλαιπωρήθηκαν και κακοπέρασαν και δηλώνουν πως από τη θέση του ανεξάρτητου τοπικού συμβούλου θα συνεχίσουν να διεκδικούν το καλύτερο για τον Άγ. Στέφανο:

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Απρίλιο, την ανεξαρτητοποίησή του από την πλειοψηφία είχε υποβάλει και ο τοπικός σύμβουλος στην ίδια περιοχή Κ. Βουτσάς. Με τη σημερινή εξέλιξη, η Δημοτική Αρχή χάνει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο τον όγκο των τοπικών συμβούλων της στον Άγ. Στέφανο, διατηρώντας στις τάξεις της μόνο τον Πρόεδρο Δ. Μπαμπανίκα.