logo


Με 24 θέματα, πολλά από αυτά εξ αναβολής από τη συνεδρίαση που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας στις 16 Φεβρουαρίου, θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη στις 9 το πρωί την προσεχή Τρίτη 2 Μαρτίου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου. Στα εξ αναβολής θέματα προστίθενται:

*Η δαπάνη φιλοξενίας κατοίκων, που επλήγησαν από τη “Μήδεια”, σε ξενοδοχείο της περιοχής

*Η ανακήρυξη αναδόχων σε μια σειρά προμηθειών (αλάτι, αναλώσιμα υπολογιστών κ.λπ.)

*Η ανάθεση της σύμβασης για τις τοπογραφικές αποτυπώσεις που θα υποστηρίζουν τη ∆ιεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών στο μειοδότη, ανάμεσα σε 7 ενδιαφερόμενους, που προσέφερε έκπτωση 76% περίπου

*Και, τέλος, η άσκηση ή όχι ένδικου μέσου σε υπόθεση εργαζομένων του Δήμου, με την εισήγηση  Δημάρχου να περιορίζεται σε μισή σελίδα, χωρίς κανένα συνημμένο που να δείχνει αν η υπόθεση αφορά σε μετατροπή συμβάσεων (σ.σ. οπότε ο Δήμος παγίως δεν προβάλλει αντίρρηση, δεχόμενος την πρωτόδικη απόφαση) ή σε μισθολογικές διαφορές, οπότε οι ΟΤΑ είναι υποχρεωμένοι εκ του νόμου να ασκήσουν ένδικα μέσα.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση οριστικής κατακύρωσης αποτελέσµατος συνοπτικού διαγωνισµού και ανακήρυξη οριστικού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισµού για ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΦΑΚΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α∆ΕΙΟ∆ΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ”, συνολικού προϋπολογισµού σαράντα δύο χιλιάδων εκατόν τριάντα πέντε ευρώ και είκοσι λεπτών (42.135,20€) συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση Πρακτικού Νο1 Ανοικτού Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισµού για την «προµήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήµατος τηλεελέγχου/τηλεχειρισµού και µείωση διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης του ∆ήµου ∆ιονύσου».

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση Πρακτικού Νο 3 Ανοικτού Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισµού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την προµήθεια υγρών καυσίµων και λιπαντικών για τις ανάγκες του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση Πρακτικών Ανοικτού Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισµού και ανάδειξη προσωρινών αναδόχων για την προµήθεια ηλεκτρολογικών ειδών του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση τροποποίησης της υπ’ αρ. 2920/01-02-2021 (Α∆ΑΜ:21SYMV008073319) Σύµβασης για την “Προµήθεια υπολογιστών, εκτυπωτών, λοιπού Μηχανογραφικού και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισµού και ψηφιακών υπογραφών- οµάδα Α’- Είδη Μηχανογραφικού Εξοπλισµού (Υπολογιστές, Εκτυπωτές, οθόνες κλπ)” σύµφωνα µε το άρθρο 132 παρ. 1 του Ν4412/2016.

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση ενεργοποίησης δικαιώµατος προαίρεσης της µε αρ. πρωτ. 46134/10-12-2019 (19SYMV005996811) σύµβασης µεταξύ του ∆ήµου ∆ιονύσου και της εταιρείας HELLAS ENVIRONMENT ΕΠΕ, ΑΦΜ 998016682, σύµφωνα µε το άρθρο 132 παρ. 1 περ. α ’ του Ν4412/2016.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση ενεργοποίησης δικαιώµατος προαίρεσης της αριθ. 31716/11-12-2020 (20SYMV007830886) σύµβασης για την «Προµήθεια Ψυχρού Ασφαλτοµίγµατος», σύµφωνα µε το άρθρο 132 παρ. 1 περ. γ’ του Ν4412/2016».

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση πρακτικών-κατακύρωση αποτελέσµατος, ανακήρυξη οριστικού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισµού για την «Προµήθεια Άλατος» µε κριτήριο αξιολόγησης την πλέον συµφέρουσα από οικονοµική άποψη προσφορά, συνολικού προϋπολογισµού 67.794,35€ συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση οριστικής κατακύρωσης αποτελέσµατος συνοπτικού διαγωνισµού και ανακήρυξη οριστικού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισµού για την “Προµήθεια αναλωσίµων, εκτυπωτών, φωτοτυπικών, φαξ κλπ” µε κριτήριο αξιολόγησης την πλέον συµφέρουσα από οικονοµική άποψη προσφορά συνολικού προϋπολογισµού 28.493,48€ συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 10ο: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2020 ΑΠΟ 01/07/2020 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 31/12/2020.

ΘΕΜΑ 11ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από το SUPERMARKET ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 12ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την εταιρεία “SARMED LOGISTICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ“ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 13ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την εταιρεία “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ” για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 14ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ για την ενίσχυση των Κοινωνικών ∆οµών του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 15ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την εταιρεία »ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ (ΚΑΜΠΙΓΚ) DRASIS CAMP » για τον ∆ήµο’ ∆ιονύσου, ο οποίος κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Τα εν λόγω είδη χορηγήθηκαν στους δηµότες και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

ΘΕΜΑ 16ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την εταιρεία “ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΕΝΤΕ Α.Ε.” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 17ο: Εξειδίκευση πίστωσης για Υπηρεσίες Φιλοξενίας Ατόµων σε Ξενοδοχειακά Καταλύµατα για τη διαχείριση των συνεπειών από την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας το ∆ήµο ∆ιονύσου, “Mήδεια”.

∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 18ο: Κατακύρωση της σύµβασης για την ανάθεση της µελέτης: «Τοπογραφικές αποτυπώσεις για την υποστήριξη της ∆ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών», προϋπολογισµού 39.668,92 € (πλέον ΦΠΑ 24%).

ΘΕΜΑ 19ο: Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου: “Κατασκευή τοίχων αντιστήριξης στο ∆. ∆ιονύσου”.

ΘΕΜΑ 20ό: Έγκριση παράτασης προθεσµίας εκτέλεσης εργασιών του έργου: «Τοπικές επεµβάσεις για την απορροή οµβρίων στο ∆. ∆ιονύσου».

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ΤΜ. ΕΣΟ∆ΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 21ο: ∆ιαγραφές χρεώσεων βεβαιωτικών καταλόγων

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ΤΜ. ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 22ο: Εισήγηση για αποδοχή εσόδων από τους ΚΑΠ έτους 2021 Α’ Κατανοµή

ΘΕΜΑ 23ο: ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟ∆ΟΧΗ ΕΣΟ∆ΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠ ΕΤΟΥΣ 2021 Α’ ΚΑΤΑΝΟΜΗ «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ∆ΑΠΑΝΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ».

ΓΡΑΦΕΙΟ ∆ΗΜΑΡΧΟΥ

ΘΕΜΑ 24ο: Λήψη απόφασης για άσκηση ενδίκου µέσου.