logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Αγαπητοί φίλοι συνδημότες …

Στη ζωή μου έμαθα να δουλεύω κι όχι να μένω στα λόγια.

Όλες αυτές τις μέρες που βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, λόγω της πρωτοφανούς χιονόπτωσης και των συνεπειών της, βρίσκομαι στους δρόμους ατελείωτες ώρες, προσπαθώντας να βοηθήσω τους δημότες με όλες μου τις δυνάμεις.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, της κεντρικής διοίκησης του Δήμου, όσον αφορά την επερχόμενη κακοκαιρία, ενημερώθηκα το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, πως η αρμοδιότητα εκχιονισμού και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών θα ανήκει στον πρόεδρο της κάθε Δημοτικής Κοινότητας έχοντας όμως στη διάθεσή του τα απαραίτητα μηχανήματα.

Δυστυχώς, όλες αυτές τις μέρες, τα μηχανήματα που είχα στη διάθεσή μου ήταν από κανένα έως δύο!!!

Το απόλυτο κεντρικοδημαρχιακό σύστημα διοίκησης, έχοντας απαξιώσει πλήρως τους προέδρους και τα τοπικά συμβούλια, με θράσος τα καθιστά υπεύθυνα στην παταγώδη αποτυχία που οφείλεται στις δικές τους παθογένειες και στην ανικανότητα των αρμοδίων (Δημάρχου, Αντιδημάρχων, Εντεταλμένων).

Παρόλα αυτά αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω προσωπικά, απ’ όλους τους δημότες της Άνοιξης, μία μεγάλη συγγνώμη για την απαράδεκτη ταλαιπωρία που υπέστησαν και δυστυχώς δεν λέει να τελειώσει.

Ωθήθηκα σ’ αυτή την κίνηση αμφιβάλλοντας πως θα βρεθεί έστω κι ένας ουσιαστικά υπεύθυνος αρμόδιος να ομολογήσει την αποτυχία, να πάρει την ευθύνη και να ζητήσει συγγνώμη, με ειλικρίνεια.

Η λογική, ότι για το ρεύμα φταίει η ΔΕΔΔΗΕ, για το νερό η ΕΥΔΑΠ και για όλα τα υπόλοιπα οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, δεν αλλοιώνει  σε καμία περίπτωση, την  αποκλειστικότητα της αποτυχίας σας.

Αν δε το αντιλαμβάνεστε, είναι άκρως ανησυχητικό και οδηγεί με βεβαιότητα στην επανάληψη!!!