logo


Ευχαριστίες προς το Κλιμάκιο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Ροδόπολης και τον Α. Κούνη προσωπικά, προς ιδιώτες που βοήθησαν στον καθαρισμό των δρόμων, καθώς και στα μέλη του, απευθύνει με μήνυμά του στο facebook ο Σύλλογος Αγίων Αγγέλων στην Άνοιξη, ενώ κομμάτια της περιοχής παραμένουν ακόμη εκτός ηλεκτροδότησης. Ο Σύλλογος συστήνει ψυχραιμία, εγρήγορση και έργο και τονίζει πως «η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ μας θα οργανωθεί και θα συνεχιστεί λίγο αργότερα με ψυχραιμία, σύνεση και δυναμισμό..»

Έως τώρα,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ

την ηρωική ομάδα των εθελοντών Ροδόπολης- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ- με τον κο Απόλλωνα Κούνη, καθώς και το ιδιωτικό συνεργείο με τα δύο JCB που χθες γρήγορα μέσα σε ΜΟΛΙΣ 5 ώρες και 4  αλυσοπρίονα, καθάρισαν τους περισσότερους κεντρικούς δρόμους μας από το χιόνι, διασφαλίζοντας την προσβασιμότητα του οικισμού μας, κι έκοψαν τα δέντρα που ήταν πεσμένα πάνω στα καλώδια, με αυταπάρνηση και αποτελεσματικότητα.

Μένει κλειστή ακόμη η Αγγ. Νησιώτη προς το βρεφονηπιακό σταθμό (κτήμα Βογιατζίδη) με χιόνι και πάγο, ενώ ακόμα σε σπίτι στην Αγγ. Νησιώτη και ΝΙΟΒΗΣ γωνία, έχει ακόμα το δέντρο καρφωμένο ΜΕΣΑ στη σκεπή!!!!

Ευχαριστούμε επίσης εκείνα τα μέλη του συλλόγου που πήραν την πρωτοβουλία να βοηθήσουν ώστε να διευκολύνουμε το έργο τους χθες.

Η λίστα που συμπληρώναμε με τις οδούς που είχαν πεσμένα δέντρα και είχαν πρόβλημα σύμφωνα με τις ειδοποιήσεις σας, και τα τηλέφωνα σας προς στη σελίδα του συλλόγου πρέπει να βοήθησε στο συντονισμό της πρώτης αυτής εκκαθάρισης.

Η ΔΕΔΔΗΕ πέρασε χθες το απόγευμα 18/2  για αξιολόγηση, βρήκε τουλάχιστον 6 καλώδια κομμένα, οπότε η αποκατάσταση σήμερα;;; είναι ο στόχος..

Δύσκολο, ΙΔΩΜΕΝ λέω εγώ και είθε!!

Οι δρόμοι έχουν ΠΑΓΟ σήμερα και θέλουν μεγάλη προσοχή παρότι είναι ανοιχτοί..!!

Μακριά επίσης κάτω από τα μισοσπασμένα αιωρούμενα ΚΛΑΔΙΑ που μπορεί να πέσουν ανά πάσα στιγμή..!!!

Κατανοώ την αγανάκτηση, αλλά τώρα δεν ωφελεί η γκρίνα, χρειάζεται μόνο ψυχραιμία, εγρήγορση, κι έργο, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε ο καθένας το γείτονά του, η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ μας θα οργανωθεί και θα συνεχιστεί λίγο αργότερα με ψυχραιμία, σύνεση και δυναμισμό..