logo


Την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού χρόνου ορισμένου χρόνου που θα καλύψει πρόσκαιρες και επείγουσες ανάγκες για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, αποφάσισε ομόφωνα στη χθεσινή (3/2) συνεδρίασή της με τηλεδιάσκεψη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου.

Πρόκειται, πιο συγκεκριμένα, για την πρόσληψη 13 εργατών γενικών καθηκόντων και 2 οδηγών Γ΄ κατηγορίας, συνολικά 15 ατόμων, που θα απασχοληθούν στο Δήμο Διονύσου για διάστημα μέχρι 8 μηνών και πάντως όχι πέρα από τις 5 Ιουλίου, με την πρόσληψή τους να επιχορηγείται από το Υπουργείο, όπως και η πρόσληψη των έκτακτων καθαριστριών για τα σχολεία λίγο ημέρες νωρίτερα.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως- στο μέτωπο της πανδημίας- κλειστό παραμένει από την αρχή της εβδομάδας και για 15 ημέρες το Νηπιαγωγείο της Σταμάτας, μετά από τον εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού σε παιδάκι. Στο σχολείο, όπως ενημερώνει η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α. Τόκα, έχει ήδη γίνει απολύμανση. Το Δημοτικό Σχολείο της Σταμάτας, όπου δυο τμήματα παρέμεναν κλειστά μέχρι τις 28 Ιανουαρίου λόγω κρούσματος κορονοϊού σε εκπαιδευτικό, λειτουργεί και πάλι κανονικά.