logo


Με τον τίτλο “Θυμέλη”, που παραπέμπει στο αρχαίο ελληνικό θέατρο, κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος της τριμηνιαίας πολιτιστικής λαογραφικής εφημερίδας που εκδίδει το Κέντρο Πολιτισμού “Χορεύρεσις”, με άρθρα- ταξίδια στον πολιτισμό και σε μονοπάτια τέχνης, λαογραφίας και ιστορίας. Η Θυμέλη έρχεται να προστεθεί στη νέα προοπτική για τον πολιτισμό στην πόλη μας, μετά και από τη λειτουργία του διαδικτυακού ραδιοφώνου «Ηχοχρώματα ΡαδιοΧορεύρεσις”.

Στο μήνυμά τους ο Διευθυντής της Εφημερίδας Σπ. Καλασαρίνης και ο υπεύθυνος λειτουργίας του Κέντρου Πολιτισμού “Χορεύρεσις” Π. Μπιτάκος γράφουν:

Αγαπητοί φίλοι του Κέντρου Πολιτισμού «Χορεύρεσις»,

Με μεγάλη χαρά σας επισυνάπτουμε το πρώτο τεύχος της τριμηνιαίας έκδοσης της Εφημερίδας Πολιτισμού «Θυμέλη», μία παράλληλη δράση στα πλαίσια της νέας προοπτικής στην οποία στοχεύουμε, ανοίγοντας ένα νέο «παράθυρο πολιτισμού και επικοινωνίας» στο Κέντρο Πολιτισμού «Χορεύρεσις».

Από το επόμενο φύλλο της εφημερίδας μας, θα είναι χαρά μας να φιλοξενήσουμε άρθρα και απόψεις και άλλων πολιτιστικών φορέων και φίλων του Κέντρου Πολιτισμού «Χορεύρεσις».

Ελπίζουμε μέσα από την ανάγνωση της Εφημερίδας Πολιτισμού “Θυμέλη”, να καταφέρουμε να σας “ταξιδέψουμε” στο μοναδικό πολιτισμό της πατρίδας μας και σε ενδιαφέροντα μονοπάτια ιστορίαςλαογραφίας και τέχνης.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Για το Κέντρο Πολιτισμού «Χορεύρεσις»,

Σπύρος Καλασαρίνης

Διευθυντής Εφημερίδας Πολιτισμού «Θυμέλη»

Παναγιώτης Μπιτάκος

Υπεύθυνος Λειτουργίας Κέντρου Πολιτισμού “Χορεύρεσις”